WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Medewerker Publiek De Kruidhof Gemeente Achtkarspelen

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Benodigde opleiding: MBO

Dienstverband: Vast/Parttime

Aantal uren per week: 28-30 uur

Gepubliceerd op : 13-02-2024

Sluitingsdatum : 03-03-2024

Jouw inzet brengt de rijke historie en natuurlijke pracht van De Kruidhof tot leven voor bezoekers uit alle hoeken van de wereld.

Sollicitatieproces:

Solliciteer:

Stuur ons je cv en motivatie via de sollicitatieknop.

Eén gesprek:

Ontdek hoe jouw passies en vaardigheden bijdragen aan het verhaal van De Kruidhof in een persoonlijk gesprek.

Aanbieding:

Laten we de mogelijkheden bespreken. Ben je klaar om je aan te sluiten bij ons team?

Aangenomen:

Word deel van de gemeenschap die de unieke botanische schatten van De Kruidhof deelt en beschermt.

Wat krijg je:

Een salaris binnen schaal 6 van de CAO Gemeenten, inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% voor het personaliseren van je arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving die waarde hecht aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jouw collega's:

Sluit je aan bij een toegewijd team waarin de liefde voor botanie en educatie centraal staat. Samen met onze vrijwilligers en medewerkers zet je De Kruidhof op de kaart als een aantrekkelijke bestemming voor jong en oud.

Profiel:

We zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker die ervaring heeft met vrijwilligers, verkoop en het organiseren van evenementen. Je hebt een proactieve houding, bent klantvriendelijk en hebt kennis en ervaring met multimedia en grafische vormgeving. Affiniteit met de Friese taal en cultuur is een pré. Daarnaast ben je meer dan bereid om bij evenementen, veelal in weekenden en tijdens vakantieperioden, en tijdens de openingstijden van De Kruidhof te werken. Je bent voor je vakanties niet gebonden aan de reguliere vakanties.

Functieomschrijving:

In de rol van Medewerker Publiek bij De Kruidhof ben je een belangrijke schakel tussen onze prachtige botanische tuin en de gemeenschap die we dienen. Je bent verantwoordelijk voor een diversiteit aan taken die centraal staan in de dagelijkse werking en de presentatie van De Kruidhof aan het publiek. Dit omvat het adverteren in diverse media en het beheren van de sociale media. Het beheren en verwerken van reserveringen en (groeps)arrangementen, waarbij je zorgt voor een soepele planning en organisatie van bezoeken die onze tuin willen ervaren.

Je rol strekt zich ook uit tot het aansturen, opleiden en begeleiden van onze waardevolle vrijwilligers die de receptie bemannen. Je zorgt ervoor dat ze goed zijn geïnformeerd en uitgerust om bezoekers te verwelkomen en te assisteren, waarmee je de kwaliteit van de bezoekerservaring verhoogt. Dit houdt in dat je dagelijkse instructies geeft, de receptiemap, agenda en het logboek up-to-date houdt, en de voorraad van de winkel beheert.

Een ander belangrijk aspect van je werk is het organiseren van evenementen, activiteiten en workshops. Deze initiatieven vergroten de aantrekkelijkheid van De Kruidhof als educatief en recreatief centrum, vereisen goede planning, creativiteit en het vermogen om met diverse groepen en belanghebbenden samen te werken.

Ben je enthousiast?

Zie jij jezelf al werken in de prachtige omgeving van De Kruidhof, omgeven door botanische rijkdom en historie? Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk op 3 maart a.s. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Gea van der Bij 06 38854054 of Nelleke Hollenga 06 41709462, vragen via de mail mag ook recruitment@achtkarspelen.nl De gesprekken zullen plaats vinden op 7 maart a.s. We vragen je hier rekening mee te houden.

We verwelkomen je graag in ons team!


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Gea van der Bij Recruiter
06 38854054
g.vanderbij@achtkarspelen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Nelleke Hollenga HR-medewerker recruitment

n.hollenga@t-diel.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.067587@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 03-03-2024 binnen zijn.

Solliciteer