Terug naar vacatures

Medewerker Publieksvoorlichting

gemeente Heerenveen

Benodigde opleiding: MBOplus 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 59,4 (1,65 fte)

Gepubliceerd op : 13-11-2020

Sluitingsdatum : 29-11-2020

Medewerker Publieksvoorlichting

Voor 1,65 fte / 59,4 uur per week, tijdelijk tot en met december 2021.

Kom jij ons enthousiaste team Publieksvoorlichting versterken? Wij zijn namelijk op zoek naar  meerdere enthousiaste collega’s, voor in totaal 59,4 uur per week, tijdelijk tot en met december 2021.

De afdeling Dienstverlening en Informatiemanagement bestaat uit verschillende teams, waaronder het team Publieksvoorlichting. Ons team streeft naar verbetering van dienstverlening voor onze bezoekers. Het klantencontact kan persoonlijk via de receptie zijn, maar ook via de telefoon of social media. Het team Publieksvoorlichting geeft advies over producten en diensten en informeert naar de specifieke behoeften en wensen van de klant. Als medewerker Publieksvoorlichting maak jij onderdeel uit van dit team en ben jij het visitekaartje van de gemeente Heerenveen.

Wil jij hier graag je bijdrage aan leveren? Lees dan verder want dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

Je functie

Als medewerker Publieksvoorlichting ben je verantwoordelijk voor onder andere de beantwoording van vragen over het sociaal domein, vragen over vergunningen, burgerzaken, belastingen en ruimtelijke ordening. Je ontvangt bezoekers en informeert en adviseert ze over producten, regelingen, procedures, criteria e.d. Vragen registreer en handel je zoveel mogelijk zelf af. Hiervoor beschik je over parate kennis, een digitale kennisbank en diverse informatiesystemen. Ook handel je vragen af via social media.

Je profiel

Kennis en ervaring

Je bent in het bezit van een MBO+ / HBO diploma. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.

Jouw manier van werken kenmerkt zich door een (klant)vriendelijke, klantgerichte en gastvrije houding. Jouw empathische vermogen en sensitiviteit helpen je hierbij. Je hebt ervaring met het voeren van klantgerichte telefoongesprekken. Daarnaast ben je in staat om klantbehoeften te herkennen en op te pakken. Je bent leergierig en hebt een oplossend vermogen. Jouw stressbestendigheid komt hierbij goed van pas. Je hebt ervaring met het beantwoorden van vragen via webcare. Deze functie is heel afwisselend, en een flexibele instelling is vereist. Je bent pro actief en herkent de behoefte van de klant en pakt deze voortvarend op. Als echte teamspeler help je indien nodig je collega’s uit het team.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie waar ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. Je gaat werken in een dynamische werkomgeving met een prettige, informele werksfeer. Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Aansluiting bij de pensioenregeling en flexibele mogelijkheden om je Individueel Keuze Budget (IKB) in te zetten. Hierdoor heb je meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Het IKB bedraagt 17,05% van je bruto salaris.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden we je een salaris in schaal 8 van minimaal € 2.484,- tot maximaal € 3.591,- per maand bij een 36-urige werkweek. Gezien de tijdelijke aard van deze functie zal het dienstverband via Driessen worden geregeld.

Over de gemeente Heerenveen

Werken bij de gemeente Heerenveen staat voor het werken in een organisatie met vele gezichten. Een plaats met stadse allure en een uitgestrekt buitengebied met levendige dorpen. In ons werk houden we de regie goed in handen en geven we veel ruimte voor eigen initiatieven. Heerenveen is ambitieus, creatief en volop in beweging. Werken bij de gemeente Heerenveen betekent dat je een bijdrage levert aan de Heerenveense samenleving en tegelijkertijd werkt aan je eigen ontwikkeling.

Binnen de gemeente Heerenveen werk je volgens de volgende vier leidende principes:

  1. We richten ons op buiten;
  2. We zijn transparant en vragen feedback;
  3. We verdienen vertrouwen (investeren in relatie, controle op specifieke afspraken – hoog in vertrouwen, laag in tolerantie);
  4. We zorgen voor balans tussen wat moet en wat kan

Informatie

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Goed om te weten: voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Ria Soet Teamleider Burgerzaken en Publieksvoorlichting
0513617735
r.soet@heerenveen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Rosa Ambachtsheer adviseur P&O
06-34089007
r.ambachtsheer@heerenveen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.040806@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 29-11-2020 binnen zijn.

Solliciteer