Terug naar vacatures

Planner/ Coordinator binnen het team Brug- en sluisbediening

Provincie Fryslân

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Vast/Fulltime 

Aantal uren per week: 36

Gepubliceerd op : 13-01-2022

Sluitingsdatum : 02-02-2022

De afdeling Provinciale Waterstaat is verantwoordelijk voor de instandhouding en het beheer van een kwalitatief goede en veilige infrastructuur in Fryslân. Het takenpakket van de afdeling bestaat onder andere uit het programmeren en het laten uitvoeren van onderhoudsmaatregelen, bediening van bruggen en sluizen en het juridisch beheer van wegen en vaarwegen. De afdeling is onderverdeeld in teams. Het team Bruggen en sluizen houdt zich bezig met de zorg voor een vlotte verkeersafwikkeling op weg en water. Het bedienen van de Kunstwerken gebeurt met of zonder behulp van camera’s (ter plaatse en op afstand) van meerdere complexe of grotere objecten als bruggen, sluizen en vanaf een (centrale) bedienplek. In de toekomst zullen nagenoeg alle provinciale Kunstwerken op afstand worden bediend.
De planner van het team Bruggen en sluizen zorgt voor de personeelsplanning ten behoeve van de bezetting voor bruggen – sluizen en de bediencentrale.
Daarnaast vervult de planner naast de leidinggevende een coördinerende rol om het gehele team soepel te laten functioneren.

Meer informatie over de vacature: klik op de link https://www.tangram-tis.nl/10083/Vacatures/10083-02S0003USP/Vacature-Vacature%3A-Planner-Coordinator-binnen-het-team-Brug--en-sluisbediening?location=2#top


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Remco Wahle
06-11602352
r.wahle@fryslan.frl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Willy de Jong

w.dejong@fryslan.frl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Je sollicitatie kun je indienen via de website van : webformulier openen

Solliciteer