Terug naar vacatures

Praktijkbegeleider, Specialisatie: gedragswetenschapper

Carins

Benodigde opleiding: WO 

Dienstverband: Vast/Fulltime 

Aantal uren per week: 28-36

Gepubliceerd op : 22-07-2021

Sluitingsdatum : 18-08-2021

Wat zoeken wij

Een ervaren praktijkbegeleider met als achtergrond gedragswetenschapper die actuele kennis heeft van de Jeugdwet en bij voorkeur ook WMO en aanpalende wetgeving. Een specialist die weet hoe werkprocessen lopen, diagnostisch de juiste behandeling inzet en adviseert over beleid en methodieken. Bovenal haalt de praktijkbegeleider plezier uit het begeleiden van medewerkers. 

Wie ben jij

Je bent analytisch, oplossingsgericht en kunt goed plannen en organiseren. Vanuit jouw rol kun je goed omgaan met medewerkers op verschillende niveaus en ben je verbindend.

Je gaat confrontaties niet uit de weg en bent sterk in oordeelsvorming. Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld. In je gedrag straal je de kernwaarden van de organisatie uit: flexibel, betrouwbaar en samen.

Wat vragen wij

Academisch werk- en denkniveau met relevante vooropleiding richting orthopedagogiek of (kinder- en jeugd) psychologie of vergelijkbaar. Je hebt kennis en inzicht in het sociaal domein en relevante wet- en regelgeving. Je bent SKJ geregistreerd als psycholoog of pedagoog. Je hebt bij voorkeur ervaring bij een toegangsteam in het sociaal domein als gedragswetenschapper, praktijkbegeleider of coach. Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat ga je doen

Je begeleidt structureel, vakinhoudelijk de integraal medewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor deskundigheidsbevordering van de medewerkers en draagt bij aan methodiek- en beleidsimplementatie.

Je werkt in een team praktijkbegeleiders, waarbij afspraken zijn gemaakt over de taakverdeling en specialisaties. Jij bent de specialist op het vlak van gedragswetenschap. Vanuit dit specialisme adviseer je en ondersteun je bij het nemen van (kern) beslissingen en ten aanzien van (complexe) casuïstiek. Ook rapporteer en adviseer je het MT in het belang van de organisatie. Je draagt bij aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van de organisatie. Als praktijkbegeleider ontwikkel en implementeer je werkprocessen. 

Wat bieden wij

Een unieke spilfunctie in een jonge en dynamische organisatie. Je krijgt volop ruimte om samen met je collega's de ambities en (door)ontwikkeling van Carins vorm te geven. Je draagt in deze rol bij aan het doel van Carins, namelijk het sociaal en maatschappelijk ondersteunen van de inwoners van de Gemeente Smallingerland. Werk dat ertoe doet!

Wij bieden een tijdelijk contract van 12 maanden met uitzicht op vast voor 28 tot 36 uur per week.  

De Gedragswetenschapper is een rol van de functie Praktijkbegeleider en is (voorlopig) ingedeeld in schaal 10.  Hier hoort een salaris bij tussen € 3.197,-- en maximaal € 4.712,-- per maand bij een werkweek van 36 uur. Voor 1 september 2021 wordt deze verschijningsvorm definitief gewogen en ingedeeld in ons functiehuis. De CAO Sociaal Werk kent een aantrekkelijk loopbaanbudget en het 'Individuele Keuze Budget', met als onderdeel o.a. een eindejaarsuitkering.

Hoe nu verder

Je kunt je belangstelling kenbaar maken door een brief met motivatie en je CV uiterlijk 18 augustus 2021 te mailen aan sollicitaties.045185@werkeninfriesland.nl

De 1e gesprekken worden gepland op woensdagmiddag 25 augustus 2021.   

Wil je meer informatie neem dan contact op met Anneke Jonker (teammanager) of Tirsa van der Velden (Praktijkbegeleider, gedragswetenschapper) via anneke.jonker@carins.nl, tirsa.van.der.velden@carins.nl of via 088-50 65 400.

 Wij kijken met plezier uit naar je reactie!

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie conform ons werving- en selectiebeleid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Anneke Jonker Teammanager

anneke.jonker@carins.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Sabine Vinke HR adviseur

sabine.vinke@carins.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.045185@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 18-08-2021 binnen zijn.

Solliciteer