Terug naar vacatures

Projectleider civiele techniek

gemeente Noardeast-Fryslan

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Vast/Fulltime 

Aantal uren per week: 36

Gepubliceerd op : 23-01-2023

Sluitingsdatum : 05-02-2023

Wij zoeken een...

Projectleider civiele techniek!

36 uur per week, tijdelijk voor de duur van één jaar. Bij voldoende functioneren en onder gelijkblijvende omstandigheden bestaat de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Cluster Iepenbiere Romte

Als projectleider civiele techniek werk je in het cluster Iepenbiere Romte in het gebied van de gemeente Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Het cluster Iepenbiere Romte richt zich op ontwerp, planvorming (waaronder beheersplannen), voorbereiding, realisatie en directievoering met betrekking tot nieuwe en bestaande civiele werken. Hierbij komen de diverse vakgebieden samen zoals wegen, vaarwegen, groen, riolering, openbare verlichting, kunstwerken en gebouwen. Kortom: een heel divers cluster met veel mogelijkheden waarvan jij deel uit kunt maken!

Als projectleider voer je de regie over de voorbereidingen van civieltechnische projecten, van vooronderzoek tot en met de realisatie van projecten. Je weet binnen afzienbare tijd de juiste personen binnen de eenheden te achterhalen die een actieve bijdrage kunnen leveren aan jouw project.

Naast de regievoering op de projecten stuur jij ook externe ingenieursbureaus en andere partijen aan. Je levert als resultaat van jouw werkzaamheden beargumenteerde tussen- en eindrapportages aan.

Wat ga je doen?

Als projectleider civiel geef je leiding en advies aan verschillende civiel technische projecten in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor de verschillende onderdelen zoals: aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en stakeholdermanagement. Je bent betrokken bij de projecten van initiatief- tot nazorgfase. Je bent bekend met alle fasen van projectmatig werken in de civiele techniek en in het bijzonder de voorbereidings-, ontwerp-, realisatie- en de nazorgfase. Als projectleider civiel weet je de leiding op te pakken om een project succesvol te realiseren.

Jouw profiel                                                       

Je bent een generalist en een verbinder van nature en daarnaast communicatief sterk. We vinden het belangrijk dat je een relevante HBO opleiding civiele techniek of gelijkwaardig hebt afgerond. Je weet hoe je moet regievoeren, hoe je civiele projecten organiseert en kunt o.a. inwoners van onze gemeente daarin meenemen. Verder heb je een positieve houding ten opzichte van het Fries.


Ons aanbod 

Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Verder bieden wij goede, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden via een grotendeels zelf in te vullen keuzebudget naast de mogelijkheden van thuiswerken en flexibel werken. Ook krijg je ruimte voor je (persoonlijke) ontwikkeling door middel van toegang tot ons uitgebreide online leerplatform ‘Us Akademy’. Aanvullend willen we samen met jou een POP-traject voor doorontwikkelingsmogelijkheden in de functie bekijken. Samen investeren in jouw toekomst!

Voor benoeming in deze functie is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
Meer informatie over onze organisatie vind je owww.noardeast-fryslan.nl.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Boele Dijkstra Coördinator
0615852098
b.dijkstra@noardeast-fryslan.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Angela Sienema P&O adviseur
0640325334
a.sienema@noardeast-fryslan.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.056631@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 05-02-2023 binnen zijn.

Solliciteer