Terug naar vacatures

Receptionist

Carins

Benodigde opleiding: VMBO / LBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Parttime 

Aantal uren per week: 16-24

Gepubliceerd op : 16-02-2021

Sluitingsdatum : 01-03-2021

Receptionist (16-24 uur per week)

Wat zoeken wij

Een ervaren receptionist die tijdelijk ons team Receptie/Frontoffice komt versterken.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers, staat bellers te woord en voert administratieve taken uit als het verzorgen van post en reserveren van vergaderruimtes.

Wie ben jij

Je bent klantgericht, resultaatgericht en sterk in het plannen en organiseren. Gelet op de aard van de functie heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden. Je haalt er plezier uit om samen te werken en kunt goed zelfstandig taken uitvoeren. In je gedrag straal je de kernwaarden van de organisatie uit: eenvoud, vriendelijk en samen.

Wat vragen wij

Je hebt minimaal vmbo werk – en denkniveau en hebt bij voorkeur een administratieve opleiding afgerond. Je hebt minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring bij voorkeur binnen het sociaal domein.  

Wat ga je doen

Samen met je collega's bied je ondersteuning op het gebied van receptie, telefoon, informatievoorziening en administratieve werkzaamheden. Je zorgt er voor dat bellers goed worden doorverbonden en bezoekers goed worden opgevangen en doorverwezen. 

Wat bieden wij

Je draagt in deze rol bij aan het doel van Carins, namelijk het sociaal en maatschappelijk ondersteunen van de inwoners van de Gemeente Smallingerland. Werk dat ertoe doet!

We bieden een werkplek waarbij we ons houden aan de COVID richtlijnen. Dit houdt o.a. in dat je een mondkapje draagt in de hal en in openbare ruimtes.

Wij bieden een tijdelijk contract van 6 maanden. In de CAO Sociaal Werk is de functie ingedeeld in schaal 3. Hier hoort een salaris bij tussen € 1.814 en maximaal € 2.470 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Verder kent de CAO Sociaal Werk het aantrekkelijk 'Individuele Keuze Budget', met als onderdelen o.a. een eindejaarsuitkering en een loopbaanbudget.

Heb je een baan, maar bijvoorbeeld door de pandemie minder werk. Ook dan staan we open voor jouw sollicitatie. Als het passend is en je werkgever hiermee instemt kunnen we een inleenovereenkomst aangaan. Als je dit wilt, vermeld dit dan s.v.p. bij je sollicitatie.

Hoe nu verder

Je kunt je belangstelling kenbaar maken via een brief met je motivatie en je CV.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Leen van Poelje (teammanager). Hij is op maandag, donderdag en vrijdag te bereiken via leen.van.poelje@carins.nl en op telefoonnummer 06- 11809482.  

De einddatum voor het indienen van de sollicitaties is 1 maart. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 5 maart 2021.

Wij kijken met plezier uit naar je reactie!


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Leen van Poelje Teammanager
06- 11809482
leen.van.poelje@carins.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Sabine Vinke HR adviseur

sabine.vinke@carins.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.042369@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 01-03-2021 binnen zijn.

Solliciteer