WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Schoonmaakmedewerker sportaccommodaties

gemeente Súdwest-Fryslân

Benodigde opleiding: VMBO / MAVO / LBO

Dienstverband: Vast

Aantal uren per week: 20

Gepubliceerd op : 26-06-2024

Sluitingsdatum : 14-07-2024

Wat ga je doen?

Als schoonmaakmedewerker vertrouwen we jou de zorg toe voor het schoonhouden van enkele sportaccommodaties, denk aan sporthallen en gymzalen met kleedruimtes en doucheruimtes, een gemeenschappelijke entree, de tribunes, toiletten en overige ruimtes. Belangrijk werk, want dankzij jou kunnen alle gebruikers hun favoriete sport beoefenen in een schone omgeving.

Je werkt zelfstandig, maar uiteraard stem je regelmatig af met een duo-collega en de beheerders van de sporthallen en gymzalen die jij onderhoudt. Doordeweeks werk je op vaste tijden, maar in het weekend, wanneer de sportaccommodaties intensief worden gebruikt, doen we graag een beroep op jouw flexibiliteit qua inzet. Waarbij we wel afspreken dat je het ene weekend wel en het daaropvolgende weekend niet zult worden ingezet. Wil je liever wat minder uren werken? Laat het ons in je sollicitatie even weten, dan kunnen we de uren mogelijk verdelen over twee sollicitanten en een duobaan creëren.

Is deze functie echt iets voor jou? Lees dan snel verder wat we jou te bieden hebben.

Wie ben jij

Als schoonmaakmedewerker sportaccommodaties werk je zelfstandig of in teamverband en ben je pas tevreden als je 'jouw' werkplek stralend en blinkend achterlaat Jij houdt van afwisseling in je werk en bent flexibel inzetbaar, zowel door de week als incidenteel in het weekend. Aangezien je op, in eerste instantie 2 sportaccommodaties in de gemeente Súdwest-Fryslân zult worden ingezet, is het handig als je in de buurt van Sneek woont en over eigen vervoer beschikt.

  • Je hebt in ieder geval een VMBO werk- en denkniveau, als je ervaring hebt als professioneel schoonmaker is dat mooi meegenomen.
  • Je bent flexibel, werkt graag zelfstandig en hebt er geen problemen mee om 7:00 uur in de ochtend te beginnen.
  • Je bent prettig in de omgang en hebt goede communicatieve vaardigheden (Nederlands kunnen spreken is een vereiste).

Waar ga je werken

Het team Cultuur & Sport bestaat uit verschillende clusters. Deze zijn onder te verdelen in kantoor/beleid (denk aan beleidsadviseurs sport en beleidsadviseurs cultuur) en accommodaties (denk aan beheerders/schoonmakers van de sportaccommodaties en zwembadmedewerkers). Als schoonmaakmedewerker werk je in een team van 8 collega’s.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende functie bij de meest voortvarende gemeente van Friesland voor maximaal 20 uren per week op flexibele tijden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Een prima salaris van minimaal € 2.288,- tot maximaal € 3.023,- bruto per maand (schaal 3) bij een volledig dienstverband, exclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%.
  • Het IKB is vrij besteedbaar en kan bruto worden uitgekeerd of worden aangewend voor fiscaal gunstige doelen (uitruil woon/werk, bedrijfsfitness, fiets, vakbond of het kopen van extra verlof).
  • Uitstekende en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding woon/werk of volledige vergoeding openbaar vervoer, prima pensioenopbouw met lage werknemersbijdrage en aanvullende collectieve AO-verzekering.


Belangstelling

Enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk op 14 juli 2024!

Eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Evelyne Sijperda via telefoonnummer: 0515 489637 of email: e.sijperda@sudwestfryslan.nl.  

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 18 juli 2024 in de middag. Het is fijn als je hier rekening mee kunt houden in je planning.


Solliciteer direct