Terug naar vacatures

Secretaresse management

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Benodigde opleiding: MBO 

Dienstverband: Tijdelijk/Fulltime 

Aantal uren per week: 36 uur

Gepubliceerd op : 24-11-2021

Sluitingsdatum : 09-12-2021

De Friese gemeenten Achtkarspelen (8K) en Tytsjerksteradiel (TD) werken samen in één organisatie: 8KTD. Deze werkorganisatie is verantwoordelijk voor de uitvoerende en dienstverlenende taken van beide gemeenten. Een betrokken en informele organisatie die inspeelt op de “mienskip” (lokale samenleving) en op elkaar. Een organisatie waar nuchtere mensen werken met hart voor de zaak en er korte lijnen zijn richting bestuur en management. We zijn ambitieus en staan voor uitdagende opgaven. De gemeenten hebben samen zo’n 60.000 inwoners en tellen ruim 600 werknemers. De dienstverlening vindt plaats vanuit de gemeentehuizen in Buitenpost en Burgum. De kernwaarden zijn: plezier, mens centraal, samenwerken, verantwoordelijk en betrouwbaar.

Voor het team Interne Diensten van de Werkmaatschappij 8KTD zijn wij op zoek naar een collega in de functie van:

Secretaresse Management (36 uur)
Vooreerst tijdelijk voor de duur van 1 jaar met standplaats Buitenpost

Binnen het team Bestuurssecretariaat voeren wij diverse secretariële en administratieve werkzaamheden uit ter ondersteuning van de colleges van burgemeester en wethouders, de gemeentesecretaris/algemeen directeur, het managementteam en het AB/DB van de gemeenschappelijke regeling en de Ondernemingsraad. Wij zoeken een nieuwe collega die gaat samenwerken met leden van het Managementteam binnen de Werkmaatschappij 8KTD en de teamleiders binnen de cluster Bedrijfsvoering.

Wat is de uitdaging?
Je bent verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de clustermanagers Bedrijfsvoering, Fysiek Domein en Sociaal Domein binnen de Werkmaatschappij. Hierbij gaat het voornamelijk om het agendabeheer. Je bent eerste aanspreekpunt voor het maken van afspraken, zowel intern als extern en beoordeelt daarbij de urgentie van de vraag. Je verricht zelfstandig correspondentie en je bewaakt en verzorgt de voortgang van planningen en afspraken. Ook het notuleren van vergaderingen behoort tot je taken. Daarnaast verricht je algemeen administratief ondersteunende werkzaamheden voor de teamleiders binnen de cluster Bedrijfsvoering.

Wie zoeken wij?
Je bent dienstverlenend ingesteld, kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig, flexibel en kunt goed omgaan met deadlines. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je hebt een goed gevoel voor correct taalgebruik en effectieve communicatie. Verder ben je een echte organisator, ben je proactief en heb je een open houding naar de collega’s van onze organisatie en kun je goed samenwerken.

Wie ben jij?
Om deze functie goed uit te kunnen oefenen heb je minimaal een Mbo-opleiding nodig, bij voorkeur in de richting van (directie)secretaresse. Het kunnen omgaan met digitaliseringssystemen zoals MS Teams, SharePoint en iBabs is een vereiste. Ruime ervaring in een vergelijkbare functie op managementniveau is een pré. Daarnaast hebt je een positieve houding ten opzichte van de Friese taal waarbij passieve beheersing van de Friese taal een pre is.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en door ontwikkelen. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.170, - en maximaal € 3.176, - bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (functieschaal 7, CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties, salarispeil 1 oktober 2020). Voldoe je (nog) niet volledig aan het gewenste profiel dan kan er sprake zijn van plaatsing in een aanloopschaal.

We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het brutosalaris. In dit budget is onder andere de vakantietoeslag, de eindejaarsuitkering en de levensloopbijdrage opgenomen. Daarnaast neem je deel aan de pensioenregeling bij het ABP.

Ook ontvang je jaarlijks een algemene netto onkostenvergoeding van € 350,- bij een fulltime dienstverband en heb je naast het wettelijk verlof van 144 uren ook nog 36 uur extra verlof op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. Bij deeltijd is dit naar evenredigheid. Daarnaast ontvang je op basis van de CAO een bijdrage in de kosten van de zorgverzekeraar. 

Ben je enthousiast?
Stuur dan uiterlijk 9 december a.s. jouw motivatie en cv naar sollicitaties.047211@werkeninfriesland.nl. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 16 december a.s. We vragen je hier rekening mee te houden.

Ten slotte kan het zijn dat we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Rommy Wijnja

r.wijnja@achtkarspelen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
HRM

infohrm@t-diel.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.047211@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 09-12-2021 binnen zijn.

Solliciteer