WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Secretaresse

gemeente Opsterland

Benodigde opleiding: MBO

Dienstverband: Vast/Parttime

Aantal uren per week: 24

Gepubliceerd op : 16-05-2024

Sluitingsdatum : 29-05-2024

MBO I € 3.481 I jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd I 24 uur

Met een mok thee naast je toetsenbord en drie enthousiaste collega’s om je heen, duik je deze ochtend in de agenda’s van de managers. De planning moet worden aangepast; dit betekent afspraken verzetten, contacten leggen en vergaderruimtes omboeken. Tussendoor vraagt een manager of je nog even arbeidsvoorwaardengesprekken voor hem wilt inplannen. Het is een hectische ochtend, maar de planning is rond. Je krijgt een duim omhoog van je collega, die je met een glimlach ontvangt.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ben je belangrijk voor de dagelijkse gang van zaken van onze managers. Je zorgt er samen met een collega voor dat alle afspraken goed gepland worden en dat alles in hun agenda's klopt. Daarvoor pak je zaken proactief op: komt er een nieuwe collega binnen? Dan regel je niet alleen de bloemen, maar zet je dit ook in de agenda van de betreffende manager en plan je alvast een kennismakingsgesprek in. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de managers zich niet druk hoeven te maken; je denkt vooruit, regelt vergaderingen, maakt aantekeningen tijdens belangrijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat alle documenten netjes opgeslagen worden. Je bent de spil die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt, waardoor de managers zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Dit bieden we jou

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een mooi salaris volgens schaal 6 van de Cao Gemeenten (max. € 3.481,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een pensioenregeling via ABP en korting op diverse verzekeringen.
 • Een goede werksfeer; iedere ochtend word je vriendelijk begroet door je collega’s en aan humor ontbreekt het hier zeker niet.
 • Een afwisselende baan; de ene dag ben je bezig met het doen van bestellingen en de andere dag met het inplannen van teambijeenkomsten.
 • Volop kansen om te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en workshops.
 • Ruimte voor jouw ideeën; als jij denkt dat het anders kan staat we daarvoor open.
 • Uitstekende werk-/privébalans; je krijgt van ons een laptop en een mobiele telefoon, zodat je zowel thuis als op kantoor kunt werken.
 • Aandacht voor jouw vitaliteit; deelname aan ons vitaliteitsprogramma, jaarlijks meerdere activiteiten met de hele organisatie en het team en een gezellig werkcafé!

Wie ben jij?
We zijn allemaal anders en dat is mooi. Dat maakt dat we samen veel meer bereiken dan alleen. Tóch hebben al onze secretaresses een aantal dezelfde kenmerken. Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt iedere dag het verschil maken voor onze teammanagers.
 • Je werkt graag met anderen en gelooft erin dat je samen beter bent.
 • Je houdt ervan om dingen uit te proberen en het net even anders te doen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en voert je taken secuur uit.
 • Je pakt zaken proactief op en denkt nét even een stapje verder.
 • Je hebt een open mind en staat open voor andere manieren van denken en doen.
 • Je kunt snel schakelen en aanpassen aan veranderende omstandigheden en last-minute verzoeken.

Dit zijn wij
Wij zijn trots op onze gemeente met meer dan 30.000 inwoners, 16 dorpen en veel groen. Iedere dag zetten wij ons in voor onze mensen en bedrijven. We openen deuren naar nieuwe manieren van doen en kijken verder dan onze landschappen reiken. Ons motto? Het kan wèl.

Werken voor Opsterland betekent werken met 250+ enthousiaste en gezellige collega’s. Een goede werksfeer, aan humor geen gebrek, belangstelling voor elkaar en een high five voor een slimme oplossing. We staan open voor iedereen. En bij ons mag je zijn wie je bent. Je krijgt de ruimte om je werk in te richten zoals bij jou past. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk en dragen daar graag aan bij. En we moedigen je aan om op avontuur te gaan. Opsterland geeft je de ruimte, pak jij ‘m?

Heb je vragen?
Laat het weten! Ik ben Dian Hagenus (teammanager) en mijn telefoonnummer is 06 – 30 58 97 68. Je mag me ook een WhatsAppbericht sturen. Elkaar ontmoeten en samen een bakje koffie drinken kan ook!

Enthousiast geworden?
Laat zien wie je bent en solliciteer! Wie weet wordt dit het begin van een mooi avontuur. Benader ons op een manier die bij jou past. Dit mag met een brief en cv, een sollicitatievideo of op een andere manier. Wij laten ons graag verrassen! Jouw reactie is welkom tot en met 29 mei 2024 via de sollicitatieknop.


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.070415@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 29-05-2024 binnen zijn.

Solliciteer