Terug naar vacatures

Senior medewerker salaris- en personeelsadministratie

gemeente Smallingerland

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Vast/Fulltime 

Aantal uren per week: 32-36

Gepubliceerd op : 20-11-2020

Sluitingsdatum : 06-12-2020

Het team Organisatie & Communicatie is op zoek naar een gedreven

Senior medewerker salaris- en personeelsadministratie

(32-36 uur per week)

Dit zijn wij                                                                                                                                                             
Binnen gemeente Smallingerland is een organisatie-ontwikkelingstraject ingezet, die de dienstverlening en samenwerken met de omgeving voorop stelt. De gemeente Smallingerland beweegt naar een organisatie die flexibel en wendbaar is, denkt vanuit mogelijkheden en voortdurend in contact staat met haar omgeving. Een organisatie waar mensen voorop staan en niet de regels, die werkt vanuit opgaven, ruimte geeft om te leren en te experimenteren en voortschrijdend inzicht toepast.

Het team Organisatie & Communicatie verricht werkzaamheden op beleidsmatig, adviserend en uitvoerend niveau op de taakgebieden personeelsbeleid, HR-advies, personeels- en salarisadministratie, organisatieontwikkeling, communicatie-advies en woordvoering. De ontwikkeling van het team binnen de nieuwe organisatie kent een focus op de integrale samenwerking tussen personeel, organisatie en communicatie en het voorbereid zijn op continue organisatie ontwikkeling. Op het gebied van de personeels- en salarisadministratie kent de organisatie nog genoeg uitdagingen (o.a. implementatie van nieuwe software).

Dit is de functie
Als senior medewerker salaris-en personeelsadministratie ben je verantwoordelijk voor een goed gestroomlijnde administratie. Je ziet toe op een adequate uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie en draagt zorg voor het formatiebeheer en de personeelsbegroting. Je ondersteunt en coacht hierbij inhoudelijk je 5 collega's van de administratie. Tevens ben je sparringpartner voor het team, het management en andere collega's binnen de organisatie op het gebied van o.a. formatiebeheer, administratieve processen en externe inhuur.

Je bent daarnaast functioneel applicatiebeheerder van het salaris- en personeelsinformatiesysteem PIMS/YOUPP (Centric) en maakt hierbij de koppeling met andere pakketten. Daarbij zorg je (indien wenselijk/nodig) voor implementatie van nieuwe software, in 2021 staat de implementatie van de Centric-applicatie Motion gepland.

Ook signaleer je interne- en externe ontwikkelingen op je eigen vakgebied en voert zo nodig in overleg met directe collega's noodzakelijke wijzigingen door. Je maakt de uitvoering van rechtspositionele wijzigingen mogelijk met behulp van de juiste systemen.

Dit zoeken wij
Je beschikt over Hbo- werk- en denkniveau. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke seniorfunctie, kunt in processen denken en hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Ervaring met implementeren van nieuwe software is een pré. We vinden het daarbij belangrijk dat je een dienstverlenende instelling hebt, over coachende vaardigheden beschikt, pro-actief bent en goed kunt samenwerken. 

Daarnaast is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en het vermogen en inzicht hebt om overstijgend te kijken naar bepaalde zaken.

Binnen onze organisatie werken we vanuit 3 kerncompetenties: leren, durven en luisteren.

Dit bieden wij
Naast een uitdagende functie binnen een steeds veranderende omgeving bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (per 1-1-2021: 17,55%), flexibele werktijden en opleidingsfaciliteiten.

Het salaris wordt in overleg bepaald op basis van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal            € 2.484,- (aanloopschaal 8) en maximaal € 4.048,- (standaardschaal 9) op basis van een 36-urig dienstverband.

Het gaat om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar in de generieke functie van Specialistisch medewerker E. Bij goed functioneren kan de overeenkomst na een jaar worden omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen?
Dan kun je over de inhoud van de functie contact opnemen met Andrew van der Let (Senior medewerker salaris- en personeelsadministratie). Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Leo de Boer (HR adviseur). Zij zijn te bereiken op het algemene nummer 0512-581234

Heb je interesse?
Dan ontvangen we graag uiterlijk 6 december 2020 een motivatie met CV van jou.                 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 14 december 2020.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van de procedure.

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne medewerkers genieten conform ons werving- en selectiebeleid een voorrangspositie.

 


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Iva Catsová Teammanager Organisatie & Communicatie

i.catsova@smallingerland.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Leo de Boer

l.de.boer@smallingerland.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.040946@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 06-12-2020 binnen zijn.

Solliciteer