Terug naar vacatures

Strategisch Beleidsadviseur Natuur

Provincie Fryslân

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Vast/Parttime 

Aantal uren per week: 32

Gepubliceerd op : 15-02-2021

Sluitingsdatum : 28-02-2021

Als Strategisch Beleidsadviseur Natuur vertaal je landelijke ontwikkelingen rondom natuur, stikstof, landbouw en biodiversiteit naar beleid van de provincie. Hierdoor lever je een belangrijke bijdrage aan het uitvoeringsprogramma en de uitvoering daarvan. Jouw werkveld is actueel, toekomstgericht en belangrijk voor diverse doelgroepen in de Friese, Nederlandse en zelfs Europese samenleving. Je adviseert het bestuur vanuit het beleidsveld Biodiversiteit en Landschap. Op andere beleidsterreinen pak je alle voorkomende vraagstukken op het gebied van natuur en stikstof op. 

Je begeeft je in een breed en dynamisch veld, vol ambitie en ontwikkelingen. Je bent zowel intern als extern actief. Zo geef je presentaties aan Gedeputeerde Staten, onderhoud je contacten met andere provincies en stem je zaken af met gemeenten, landbouworganisaties en Wetterskip Fryslân. Jouw nieuwsgierigheid en behoefte aan verbinding komen goed van pas in deze politiek-bestuurlijke omgeving met snel veranderende regelgeving en bestuurlijke vernieuwing. 

Verdere informatie over de vacature: klik op de sollicitatielinkhttps://vacatures.effectus-hr.nl/vacatures/overig/strategisch-beleidsadviseur/708?=&utm_source=Werkgeverswebsite_gedeeltelijketekst&utm_medium=Werkgeverskanalen&utm_campaign=Strategisch%20beleidsadviseur%20natuur_EFNZ00641_&utm_term=0&utm_content=AT10


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Mathijn Lindstedt
06-11223081
m.lindstedt@effectus-hr.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Ellen Kools Hr adviseur
0646994293
e.kools@fryslan.frl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Je sollicitatie kun je indienen via de website van : webformulier openen

Solliciteer