Terug naar vacatures

Vlechtwerkers

gemeente Weststellingwerf

Benodigde opleiding: HBO 

Dienstverband: Vast/Fulltime 

Aantal uren per week: 26-32

Gepubliceerd op : 15-07-2021

Sluitingsdatum : 05-09-2021

Vlechtwerkers

26 tot 32 uur per week

Wij zoeken meerdere vlechtwerkers die als hoogste prioriteit hebben onze inwoners zo optimaal mogelijk te laten participeren en zo zelfredzaam mogelijk te laten zijn binnen de gemeente Weststellingwerf. Als vlechtwerker ga je uit van zelfregie en werk je oplossingsgericht aan  een duurzame verbetering van de situatie.

De inhoud van je werk
Als vlechtwerker werk je integraal in een multidisciplinair team. Vlechtwerkers zijn generalistisch, en hebben daarnaast allemaal hun eigen specialisme. Je biedt zo nodig structuur en stimuleert verantwoordelijk gedrag. Je werkt outreachend, verricht een integrale intake en maakt een sociale netwerkanalyse. Daarbij betrek je het netwerk, informele zorg en vrijwilligers. Door aan te sluiten bij de specifieke situatie en mogelijkheden van betrokkenen ontwikkel je nieuwe initiatieven en werkwijzen.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen
Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden. We zijn een open organisatie met veel ruimte voor talent en talentontwikkeling.

Binnen het gebiedsteam zijn overlegmomenten en heerst een informele sfeer. In verband met Covid-19 werken wij nu voornamelijk thuis.

Wil je weten waarom je toekomstige collega's stiekem trots zijn op de gemeente en wat ze te vertellen hebben over hun werk? Neem dan een kijkje op werkenbij.weststellingwerf.nl.

Wat breng je mee?
Jij beschikt over kennis en ervaring in hulpverleningsmethoden en empowermentmethodieken. Je hebt een analyserend vermogen en bent vraaggericht met een professionele houding. Dat realiseer je mede dankzij je onmiskenbare inlevingsvermogen en empathie. Tegelijkertijd ben je daadkrachtig, ondernemend en heb je zelfreflectie. Daarnaast heb je:

  •  een hbo-diploma, bij voorkeur Social Work.
  • ten minste 3 jaar werkervaring als medewerker gebiedsteam, bij voorkeur WMO
  • kennis van de  systemen Csam, Isam en iZaaksuite

Dit kun je van ons verwachten
Je komt binnen een gezellig en energiek team te werken, waar collega's elkaar kennen en makkelijk aanspreken. Maar daarmee krijg je geen brood op de plank. Vandaar dat je ook aanspraak mag maken op:

  • een bruto maandsalaris van maximaal € 4.048 (schaal 9 cao Gemeenten) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen.
  • een jaarcontract, met de intentie tot omzetting naar vast dienstverband.
  • een reiskostenvergoeding van € 0,14 per kilometer gedurende het jaarcontract.
  • een vrij besteedbaar budget (Individueel Keuze Budget) van 17,05% bovenop je salaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw budget besteedt.

Ben jij één van de vlechtwerkers die we zoeken?
Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatie en cv via de sollicitatiebutton op deze website.  Wanneer wij de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Ben jij die geschikte kandidaat? Dan gaan wij zo snel mogelijk met jou in gesprek!  

Wil je eerst meer informatie over de vacature vlechtwerker? Jurre Engelsman, teamleider Gebiedsteam, staat je graag te woord via 0561 - 691 449. HR-adviseur Linda Attema vertelt je met plezier meer over onze arbeidsvoorwaarden en de wervingsprocedure via 0561 - 691 289.


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Je sollicitatie kun je indienen via de website van : webformulier openen

Solliciteer