WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

Voorbereider

Gemeente Leeuwarden

Gepubliceerd op : 01-05-2024

Wat ga je doen

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting Civiele Techniek? Ben je graag betrokken bij de voorbereiding van infrastructurele projecten in een complexe stedelijke omgeving? Dan is deze functie misschien iets voor jou! Het team Civiele Techniek van het Fysiek Domein is op zoek naar een enthousiaste en deskundige Medewerker Voorbereiding Civiele Techniek.

Als voorbereider Civiele Techniek maak je tekeningen en bestekken van infrastructurele projecten in een complexe stedelijke omgeving. De bestekken worden meestal volgens de RAW-systematiek gemaakt. Je zorgt voor het maken van civieltechnische 2D en 3D tekeningen in Autocad. Als ontwerper stimuleer en instrueer je collega’s uit de sector en het team bij het ontwerpen in 3D. Verder maak je bestekken met behulp van de GWW-bundel.  

Daarnaast:

  • Lever je als projectmedewerker vanuit de afdeling een bijdrage aan multidisciplinaire projecten;
  • Je verzorgt offerte aanvragen en opdrachtbrieven voor ondersteunende werkzaamheden zoals grond– mechanisch en milieukundig onderzoek en het opstellen van verkeersplannen;
  • Je verzorgt samen met de projectleider het overleg met externe stakeholders zoals K&L-bedrijven;
  • Je verzorgt mede de communicatie met bewoners, bedrijven en partijen in de voorbereidingsfase.

Uren per week

36

Wie ben jij

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek. Je hebt enige jaren relevante ervaring. Je kunt goed overweg met softwarepakketten als Office, Microstation of Autocad en de GWW-bundel. Je hebt ervaring met het opmaken van bestekstekeningen, opstellen van RAW-bestekken en opstellen van kostenramingen.

Spreekt deze functie je aan, maar voldoe je (nog) niet aan alle bovenstaande criteria? En heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Dan nodigen we je zeker uit om te reageren.

Competenties:

  • Omgevingsbewust: je ziet in welke omgeving het project moet worden uitgevoerd en hebt aandacht voor veiligheid en bereikbaarheid. Je beperkt al in de voorbereidingsfase zoveel mogelijk hinder voor burgers en bedrijven die tijdens de uitvoering van het project zou kunnen optreden;
  • Overwicht en overtuigingskracht: jij bent een overtuigende gesprekspartner voor andere betrokken partijen;
  • Communicatief vaardig: je hebt contact met collega’s maar ook met bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden;
  • Digitaal vaardig: je werkt graag met moderne hard- en software;
  • Samenwerken: je kunt goed samenwerken met collega’s, diverse partijen en belanghebbenden;
  • Nauwkeurig: je zorgt voor een volledige, digitale dossiervorming en voor de overdracht van voorbereidingsdossiers van het project naar de directievoerder en toezichthouder.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij het team Civiele Techniek van de sector Inrichting en Beheer Buitenruimte. In de sector werken zo’n 350 mensen; het ontwerp, de inrichting en het beheer van de buitenruimte wordt hier vormgegeven en uitgevoerd.  Het team Civiele Techniek is verantwoordelijk voor de civieltechnische voorbereiding en uitvoering van projecten. Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van uitbreidingsplannen, infrastructurele projecten, bedrijventerreinen en onderhoud van voor asfalt-, elementenverhardingen, riolering, openbare verlichting , groen en kunstwerken.  

Wat bieden wij

We starten met een jaarcontract, Bij wederzijdse tevredenheid zetten we deze overeenkomst graag om in een contract voor onbepaalde tijd. Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 4.752,00,- (functieschaal 9, salarisschaal 2-1-2023 Cao Gemeenten) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Een extra aantrekkelijke voorwaarde is het gebruik kunnen maken van 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) bovenop het bruto jaarsalaris.

Naast een goed salaris biedt de gemeente Leeuwarden meer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. En daarnaast een laptop, mobiele telefoon, gunstig pensioenfonds, kortingen op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnessabonnement. Een goede werksfeer vinden we belangrijk. Daarnaast investeren we in jouw persoonlijk ontwikkeling met bijvoorbeeld diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven.


Belangstelling

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Raymond de Ruiter, teamleider Civiele Techniek, te bereiken via 058 233 8230 of raymond.deruiter@leeuwarden.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het team Werving & Selectie van de gemeente Leeuwarden, tel. 058 233 6164, mail wervingenselectie@leeuwarden.nl.

Procedure
Wij maken graag kennis met jou! Stuur je cv of een linkje naar je LinkedIn- profiel naar wervingenselectie@leeuwarden.nl. Een motivatie of toelichting mag, maar hoeft niet.
We nemen telefonisch contact met je op na ontvangst van je cv of LinkedIn profiel. Bij voldoende aanknopingspunten voor deze functie nodigen we je graag uit om elkaar beter te leren kennen. Wanneer we beide enthousiast zijn, volgt er een tweede gesprek.

De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.
 


Solliciteer direct