Terug naar vacatures

voorman-/vrouw Groen

gemeente Noardeast-Fryslan

Benodigde opleiding: MBO 

Dienstverband: Vast/Fulltime 

Aantal uren per week: 36

Gepubliceerd op : 20-01-2023

Sluitingsdatum : 10-02-2023

Wat ga je doen?

De huidige afdelingsleider binnen onze Groenacademie gaat zich voorbereiden op zijn pensioen. De komende periode wil hij zijn opvolger inwerken, zodat hij het stokje kan overdragen.

Binnen de Groenacademie van Dokwurk werken zo’n 25 mannen en vrouwen in verschillende groenprojecten. Wij bieden medewerkers de kans om langs verschillende leerlijnen opgeleid te worden tot vakbekwaam groenmedewerker. Het doel is dat medewerkers uiteindelijk kunnen doorstromen naar een passende functie in het groen buiten Dokwurk.

De belangrijkste eerste stap die je als voorman-/vrouw op gaat pakken is het realiseren van een goede begeleidingsstructuur binnen de Groenacademie. Medewerkers worden naast de coach en de werkbegeleider Groenacademie ondersteund door een 1e medewerker. In nauwe samenspraak met onderwijsinstellingen en samenwerkingspartners willen wij realiseren dat er een zo optimaal mogelijk werk- en leerklimaat is binnen de Groenacademie.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over coachende vaardigheden en weet collega's te motiveren;
  • Je kunt makkelijk het overzicht bewaren en toont initiatief;
  • Je bent administratief goed onderlegd en kunt duidelijk communiceren;
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde, relevante opleiding op Mbo-4 niveau;
  • Je bent in het bezit van VCA en/of BHV certificaat (of bereid deze z.s.m. te behalen);
  • Je hebt het rijbewijs B en BE is een pré.

Waar kom je te werken?

Sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk ondersteunt inwoners binnen de regio met werk- en leer-/ontwikkelvraagstukken. Meedoen in de regionale arbeidsmarkt, dat is wat telt! We sluiten aan bij ieders talent, ambitie en ontwikkelmogelijkheden. Onze oplossingen voldoen aan de criteria Duurzaam, Eigentijds en Effectief, vanuit het besef dat ontwikkeling een kwestie is van samenwerken en doen! Jij draagt hier vanuit je eigen functie op een proactieve wijze aan bij en bent een ambassadeur van de organisatie.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende functie waar jij je groene kennis en coachende vaardigheden kunt inzetten voor 36 uren per week. Het salarisniveau is schaal 8 Cao SGO, met uitzicht op schaal 9 en een vast dienstverband als afdelingsleider.


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: lutske.wiersma@dokwurk.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 10-02-2023 binnen zijn.

Solliciteer