WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Terug naar vacatures

WOZ-taxateur woningen

gemeente Heerenveen

Benodigde opleiding: HBO

Dienstverband: Vast/Fulltime

Aantal uren per week: 32-36

Gepubliceerd op : 24-05-2024

Sluitingsdatum : 27-06-2024

Vind jij het leuk om inzicht te krijgen in de waardeontwikkeling van de WOZ-objecten binnen de gemeente Heerenveen? En heb je ervaring als taxateur? Lees dan snel verder want dan zijn we op zoek naar jou!  Het team Belastingen zoekt een enthousiaste, daadkrachtige WOZ-taxateur.

Je functie

Als ervaren WOZ-taxateur woningen analyseer je marktinformatie om inzicht te krijgen in de waardeontwikkeling van de WOZ-objecten en adviseer je over de waardeontwikkeling van deze objecten (modelmatig met Ortax). Daarnaast adviseer je bij de behandeling van bezwaar en beroep en vertegenwoordig je de gemeente bij de gerechtelijke procedures in het kader van de wet WOZ en draag je bij aan het opstellen van uitspraken op bezwaarschriften en verweerschriften. Tot slot draag je zorg voor de juistheid en volledigheid van de WOZ-administratie.

Je nieuwe team

Het team belastingen is onderdeel van de afdeling Belastingen, Financiën en Juridische zaken en bestaat uit 8 personen. Naast enthousiasme voor het werk, is in het team collegialiteit en humor ook belangrijk. Voor de waardering maken we gebruik van OrtaX en ons belastingpakket is VRiS.

Je profiel

Wij zoeken een ervaren WOZ-taxateur woningen met een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij. Uiteraard heb je het WOZ-diploma en beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring als taxateur. Daarnaast heb je ervaring met geautomatiseerde systemen zoals Ortax, VRiS, Nedbrowser en Excel.

Competenties

Je kunt goed analyseren, bent cijfermatig sterk en werkt zelfstandig en resultaatgericht. Daarnaast ben je communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), een echte teamspeler die oog heeft voor collega’s en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Ons aanbod

Wij bieden je betekenisvol werk waarin je veel vrijheid krijgt. Je gaat aan de slag in een hecht team waar altijd een vakgenoot is met wie je kunt sparren. We hebben een goede cao.

Je arbeidsvoorwaarden bestaan uit:

  • je salaris bedraagt maximaal €4244,-  bruto per maand, bij een 36-urige werkweek (schaal 8);
  • je krijgt een Individueel KeuzeBudget (IKB), van 17,05% van je bruto salaris. Met het IKB kun je een deel van de arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen en maak je keuzes die bij jou passen. Denk hierbij aan de maandelijkse uitbetaling van je vakantiegeld, extra verlof kopen of je reiskosten met fiscaal voordeel uit laten betalen;
  • je bouwt een goed pensioen op via het ABP;
  • het is mogelijk om een deel van de werkweek thuis te werken.

De arbeidsovereenkomst is eerst voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.

Over de gemeente Heerenveen

Sporthoofdstad van het Noorden, economische motor van de provincie. Maar ook gemeente van 21 dorpen, weidse vergezichten en unieke natuur. Een gouden plak waar stad en platteland elkaar ontmoeten. Met ruim 50.000 inwoners is Heerenveen één van de grotere gemeenten van Friesland. Eigenzinnig en creatief; dynamisch en ambitieus. Een gemeente vol kwaliteiten, maar ook vol uitdagingen. Samen met inwoners en ondernemers bouwen zo’n zeshonderd professionals aan een leefbaar, veilig en duurzaam Heerenveen. Hierin gaan we elke dag samen voor goud. 


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Saskia Fokker Teamleider Belastingen
0682011520
s.fokker@heerenveen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
Niels Dijkstra Adviseur P&O

n.dijkstra@heerenveen.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.070612@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 27-06-2024 binnen zijn.

Solliciteer