Terug naar vacatures

Zweminstructeur

gemeente Súdwest-Fryslân

Benodigde opleiding: Anders 

Dienstverband: Vast/Parttime 

Aantal uren per week: 18

Gepubliceerd op : 14-10-2021

Sluitingsdatum : 25-10-2021

De gemeente Súdwest-Fryslân staat voor mooie uitdagingen. We willen een vitale gemeente zijn waar het fijn wonen, werken en recreëren is.

Team Cultuur en Sport

Het Sociaal Domein is volop in beweging en dat geldt zeker ook voor het team Cultuur en Sport, 1 van de in totaal 8 teams binnen het Sociaal Domein. Dit zeer veelzijdige team bestaat uit ongeveer 40 collega’s. Vanuit dit team worden de beleids- en beheersmatige werkzaamheden op het gebied van cultuur en sport uitgevoerd.

Zwembad Vitaloo

Zwembad Vitaloo in Bolsward maakt onderdeel uit van dit team en voor dit zwembad zijn we op zoek naar een gedreven zweminstructeur die samen met de collega’s werk maakt van lekker sporten, bewegen en leren in zwembad Vitaloo.

Taken

Je wordt ingezet voor zwemlessen en aquasporten of doelgroep lessen. Ook houd je toezicht bij het recreatief zwemmen in het zwembad. Daarnaast draag jij je steentje bij achter de balie en tijdens de schoonmaak.

Profiel

  • Je bent in het bezit van het diploma zelfstandig zwemonderwijzer;
  • je bent flexibel, klantvriendelijk, representatief en kunt goed met kinderen overweg;
  • je voelt je verantwoordelijk voor de veiligheid in het zwembad;
  • je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wij bieden

  • Een leuke uitdaging in een enthousiast team;
  • een functie ingedeeld in het functieprofiel Medewerker Educatie IV wat overeenkomt met een brutosalaris van maximaal € 2.765,- per maand bij een werkweek van 36 uur;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder opleidingsmogelijkheden en een vrij besteedbaar budget via IKB (Individueel Keuze Budget, 17,05%) die je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor een fitnessabonnement, extra vakantiedagen of een opleiding/ cursus.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jilco Venema, Coördinator Zwembad Vitaloo, via j.venema2@sudwestfryslan.nl of 0515 – 573573.

​​​​​​​Je kunt je reactie tot en met 25 oktober 2021 sturen naar sollicitatie@sudwestfryslan.nl onder vermelding van het vacaturenummer CS-2021-4e.


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitatie@sudwestfryslan.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 25-10-2021 binnen zijn.

Solliciteer