Terug naar stages

Stagiair Dienstverlening

Benodigde opleiding: MBO 

Gepubliceerd op : 02-06-2021

Sluitingsdatum : 09-08-2021

Ooststellingwerf brengt initiatieven verder’

Ooststellingwerf is een groene gemeente met evenveel inwoners als hectares oppervlakte: 25.000. Ooststellingwervers zijn van oudsher echte doeners. Nuchtere mensen die niet te lang praten, maar vooral de handen uit de mouwen steken. Die mentaliteit is ook terug te vinden op het gemeentehuis. Initiatieven vanuit de samenleving worden gestimuleerd en gefaciliteerd. Met lef en passie werken we aan duurzame en toekomstbestendige projecten. Vertrouwen in de kracht van medewerkers én inwoners is de basis onder het (samen)werken. Zo wordt hier dagelijks gewerkt aan het verbeteren van het woon-, werk-, en leefklimaat in deze dynamische gemeente, vooral door gewoon te doen.

Voor team Dienstverlening zijn wij per 30 augustus 2021 op zoek naar een

Stagiair Dienstverlening

(16-32 uur per week)
 

Het team Dienstverlening is een hecht informeel team van dienstverlenende professionele vakmensen die steeds werken aan het op peil houden en de borging van hun vakkennis en de dienstverlening aan de inwoners van onze gemeente. Innovatie van de dienstverlening is de kern van de ontwikkeling waar dit team aan gaat werken. Het team Dienstverlening hoort bij de afdeling Klant en Organisatie.

Wat ga je doen op hoofdlijnen:
Lijkt jou werken  in het KCC leuk, dan is dit misschien een leuke stage voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die het leuk vindt om klantencontacten te hebben. Iemand die zijn of haar communicatieve en organisatorische  vaardigheden verder wil ontwikkelen.

Jij verzorgt samen met het team van collega´s een brede dienstverlening aan alle klanten van de gemeente. Zowel via het telefonisch kanaal als digitaal en mag nu en dan meekijken aan de publieksbalie. Samen met het hele team werk je aan een excellente dienstverlening. Je beantwoordt vragen en verstrekt informatie en voorlichting over alle onderwerpen waar klanten de gemeente voor benaderen. Waar dat nodig is verwijs je door. 

Je doet administratieve werkzaamheden zoals het beheer van ter inzage liggende besluiten en plannen, het versturen van gemeentegidsen en andere formulieren.   Je verwerkt meldingen openbare ruimte en meldingen rondom verloren en gevonden voorwerpen.

Van groot belang is je klantgerichte en dienstverlenende instelling en uitstraling.  Je hebt een flexibele werkhouding en vindt het leuk om in een team te werken. Bij dat alles ben je buitengewoon nauwkeurig.

Wat moet je kunnen:

  • Je bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent klantgericht en communicatief en digitaal vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je kunt snel en accuraat werken;
  • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme.

Wat hebben wij jou te bieden
Wij bieden jou een uitdagende en leerzame stageplek met ruimte voor ontwikkeling.


Wil je meer weten
Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Jeske Hoefman, Teamleider team Dienstverlening (0516-566288) en voor meer  informatie over onze arbeidsvoorwaarden en wervingsprocedure met Maura Schilperoort, HR-adviseur (0516-566231).

Heb je interesse
Sollicitaties zijn welkom tot en met 9 augustus 2021 via de sollicitatiebutton op deze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

d.Online solliciteren?

Heb je interesse in deze stage? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.044179@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze stage te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 09-08-2021 binnen zijn.

Solliciteer