Terug naar stages

Stagiair Social Work

Benodigde opleiding: HBO 

Gepubliceerd op : 03-09-2021

Sluitingsdatum : 17-09-2021

Stagiair Social Work

Wat zoeken wij
Ben jij vierdejaars student HBO Social Work of een soortgelijke opleiding en heb je zin de mouwen op te stropen dan zoeken wij jou! Wij bieden je een geweldige stageplek voor de duur van 10 maanden bij ons jonge bedrijf. Waar je echt in de praktijk aan de slag gaat.

Je begint in september voor 4 dagen in de week (28-32 uur)

Wie ben jij
Je bent leergierig, flexibel en houdt van werken in teamverband. Met jouw sociale en communicatieve vaardigheden kun jij de doelgroep bereiken, ondersteunen en in beweging krijgen. In je gedrag straal je de kernwaarden van onze organisatie uit: flexibel, betrouwbaar en samen.

Wat vragen wij
Hbo werk- en denkniveau. Je bent vierdejaars student van de opleiding hbo Social Work of een soortgelijke opleiding. Je hebt affiniteit met de doelgroep.

Wat ga je doen
Je draait mee bij Jeugd in de doelgroep 0-18 jaar. Een brede doelgroep waarbinnen je te maken krijgt met problematiek als ADHD, ASS, trauma's of ontwikkelingsproblematiek.

Je gaat werken met de meldcode huiselijk geweld

Je werkt samen met instanties als Veilig Thuis en de Raad voor de Kinderbescherming

Je bouwt dossiers op, stelt indicaties en maakt ondersteuningsplannen

Je biedt steun aan ouders met opvoedingsvragen

Wat bieden wij
Je krijgt intern een opleidingstraject met trainingen en workshops aangeboden en wordt begeleid door een SKJ geregistreerde professional. Je loopt stage binnen een hecht team met brede ervaring en krijgt de mogelijkheid te snuffelen aan andere vakgebieden. En natuurlijk is er ruimte voor ontspanning, binnen je team wordt van alles georganiseerd (ook digitaal) om op z'n tijd de zinnen te verzetten.


Hoe nu verder
Heb jij zin om veel te leren en echt in de praktijk aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door rechts bovenin op de knop 'direct solliciteren' te klikken! Solliciteren kan tot uiterlijk 29 augustus a.s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margryt Feenstra, integraal medewerker. Via margryt.feenstra@carins.nl of 0632273021 van maandag t/m donderdag.
Bij afwezigheid van Margryt kun je vragen naar Justa van der Feen of Selma Kransen via 088-50 65 400.

Wij kijken met plezier uit naar je reactie!Online solliciteren?

Heb je interesse in deze stage? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.044720@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze stage te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 17-09-2021 binnen zijn.

Solliciteer