Terug naar stages

Stagiaire P&O 2019/2020

Benodigde opleiding: HBO 

Gepubliceerd op : 13-05-2019

Sluitingsdatum : 27-05-2019

Wij zoeken een frisse, enthousiaste en hardwerkende:

Stagiaire P&O 2019/2020

Kom jij stage lopen bij onze gemeente Noardeast-Fryslân? Een gemeente met karakter!

Gastvrijheid, zorg voor elkaar, openheid en trots. Daar staan wij voor. Het liefst doen wij de dingen samen en persoonlijk. We zijn niet van de woorden maar van het doen. Echte vakmensen en doorzetters. Trots op onze Fryske taal en cultuur. In de gemeente Noardeast-Fryslân investeren we graag in ontwikkeling.

Als overheidsorganisatie leggen wij de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Om adequaat in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, zijn wij als organisatie wendbaar en flexibel. En we werken op verschillende locaties. Onze medewerkers zetten zich ook in voor onze buurgemeente Dantumadiel. Wij bieden een aantrekkelijke stageplaats.

Wie zoeken we?
Een gemotiveerde, veerkrachtige, nieuwsgierige student die beschikt over zelf startend vermogen. Je doet een opleiding gericht op P&O. Je bent in staat om je doelen te behalen en kunt goed werken in een roerige omgeving met veel dynamiek. In je werk ben je zorgvuldig en beschik je over een gezonde dosis humor. Je zoekt een afstudeerstage voor tien maanden.
 

Hoe ziet ons team eruit?

Als stagiaire P&O ga je aan de slag in het team P&O gevestigd in Dokkum. Team P&O, is een fijn team,  dat bestaat uit P&O-adviseurs, een Arbo-coördinator, preventiemedewerker en medewerkers personeels- en salarisadministratie. P&O is een betrouwbare partner en kritische vriend en stuurt samen met de leidinggevenden op een duurzame inzetbaarheid en professionalisering van (leidinggevende) medewerkers om de bestuurlijke opgaven van Noardeast-Fryslân te kunnen realiseren. Daarnaast draagt het team bij aan goed werkgeverschap door het ontwikkelen van een samenhangend en evenwichtig HR-beleid met bijzondere aandacht voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de medewerkers.

Wat speelt er op P&O?
Het team P&O is enorm in ontwikkeling, daarom spelen er vele onderwerpen op het HR terrein, denk daarbij aan:
 

  • mobiliteit;

  • werving & selectie;

  • implementatie WNRA;

  • digitalisering personeelsdossiers;

  • employer branding;

  • ARBO.

Dit is een opsomming van onderwerpen waar we in 2019 aandacht voor hebben. We bieden je de mogelijkheid om hieraan een bijdrage te leveren. Uiteraard kijken we gezamenlijk naar jouw wensen en behoeftes. Maar dat je kennis en ervaring op kunt doen in onze organisatie, staat wel vast. Jouw frisse inbreng wordt gewaardeerd.  

Belangstelling?

Stuur dan, vóór 28 mei je motivatie en CV naar e-mail personeelsadministratie@noardeast-fryslan.nl,  of informeer eens bij de huidige stagiair Mennelt Pilat: m.pilat@noardeast-fryslan.nl,  of P&O adviseur Marjan van der Wal-Feenstra: m.vanderwal@noardeast-fryslan.nl . Beide te bereiken via het algemene telefoonnummer 0519-298888.

Uiteraard ontvang je voor het aantal uren dat je maakt een stagevergoeding.


Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is  vereist.Online solliciteren?

Heb je interesse in deze stage? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: personeelsadministratie@noardeast-fryslan.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze stage te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 27-05-2019 binnen zijn.

Solliciteer