Traineeship en Stages

WerkeninFriesland geeft jaarlijks honderden studenten de kans om bij een van de 30 aangesloten organisaties werkervaring op te doen en zo de organisaties te leren kennen. De aangesloten organisaties zijn zeer veelzijdig, je moet hierbij denken aan werken bij een Provincie, Gemeenten, Waterschap en Centraal Justitieel Incasso Bureau.

Traineeship of stage lopen bij een van deze organisaties kan op alle niveaus: van (V)MBO tot WO. Daarom kan ook de duur variëren: van een paar weken tot twee jaar. Er is geen studierichting of opleiding te bedenken waarmee je niet aan de slag kunt in Friesland. Civiele Techniek, ICT, Rechten, Sociaal juridisch, Financiën, Administratie, Bestuurskunde, P&O, Communicatie en Groen.

Neem een abonnement op mailservice
Er zijn trainee en  stagevacatures (met specifieke werkzaamheden). Via het tabblad  actueel aanbod kun je zoeken naar een vacature. Je kunt je abonneren op het wekelijkse vacatureoverzicht. Aan de hand van je eigen zoekprofiel ontvang je dan elke week via e-mail een overzicht van beschikbare stageplaatsen.