WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

VP Peter van der Bijl (I en OO)

Mijn naam is Peter van der Bijl, 55 jaar, gelukkig getrouwd met Sjoukje en vader van 4 kinderen (waarvan 3 uit huis zijn te studeren). Ik ben mijn gehele werkzame leven al ambtenaar in vele functies, waarvan mijn huidige (interne trainer/coach) voor mij verreweg de mooiste is.

“Vertrouwen is het allerbelangrijkste”

Ik werk bij de provincie Fryslân als interne trainer/coach en word op vele plekken ingeschakeld. Dat maakt dat ik erg veel collega’s in alle werkvelden en op alle niveaus persoonlijk ken. En juist daarom is mijn werk zo mooi. Vertrouwen is daarbij het allerbelangrijkste woord. Als ik niet altijd mensen in hun waarde laat en in vertrouwen werk, kan ik mijn baan nooit vervullen. Voor mijn rol als vertrouwenspersoon geldt dit bij uitstek ook. Voor een medewerker die ergens mee zit wat hem of haar soms al heel lang bezighoudt, waar buikpijn en slapeloze nachten niet ongewoon zijn, is het heel fijn om iemand te hebben waar je je verhaal kwijt kunt. Iemand die volledig oordeelvrij naar je luistert en je helpt vanuit je eigen regie. Dat is tegelijk mijn allerbelangrijkste drijfveer om deze rol te vervullen.

Contactgegevens