VTH Academie

Met de invoering van de Wet VTH en het Besluit VTH moeten medewerkers van gemeenten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. De VTH academie biedt hiervoor een gevarieerd en kwalitatief goed cursus- en opleidingsprogramma. Het eerste aanbod van opleidingen is geplaatst en is vooral gericht op de basisvereisten.

De kwaliteit van opleidingen is geborgd middels certificering en inschrijving in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Er wordt lesgegeven door ervaren docenten met praktijkervaring. De opleidingen voldoen aan de WABO-kwaliteitscriteria. De opleidingen leveren een certificaat van deelname op.

Het opleidingsoverzicht van de VTH-Academie wordt voortdurend aangevuld met nieuwe cursussen en opleidingen. Houd daarom de website goed in de gaten.

Staat de cursus/opleidingen die u wilt volgen er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jellie Rijpma tel: 06-43365249 of mail naar opleidingen@werkeninfriesland.nl


Heeft u belangstelling voor een training? Stuur dan een mail naar opleidingen@werkeninfriesland.nl. Bij voldoende interesse wordt in overleg naar een passende datum gezocht.

 

Aanbod 2019

Geen Evenementen