7 maart – Start inschrijving Week van de Uitwisseling 2022 voor medewerkers!

In de week van 30 mei tot en met 3 juni 2022 organiseren we de Week van de Uitwisseling, in samenwerking met Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord. Doet jouw werkgever dit jaar ook (weer) mee aan de Week van de Uitwisseling? Dan mag jij als medewerker een kijkje nemen in een andere deelnemende organisatie! De inschrijving gaat maandag 7 maart 2022 van start!

Voor wie?

Iedereen mag meedoen met de Week van de Uitwisseling. Het maakt niets uit welke functie je hebt; of je nu brugwachter, secretaresse of beleidsmedewerker bent. Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden andere bedrijven zich bezig, en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met je eigen organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn. Deelnemers zijn ook dit jaar weer bedrijven/organisaties uit de drie noordelijke provincies; Friesland, Groningen en een deel van Drenthe.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf maandag 7 maart tot en met zondag 17 april 2022 via https://deweekvandeuitwisseling.nl/. Wacht niet te lang, want het aantal plekken is bij sommige bedrijven/organisaties beperkt. En… vol is vol!

Hoe verder?

Na aanmelding krijg je in mei bericht van de organisatie waarvoor jij je hebt aangemeld. Zij informeren je over de invulling van het programma.

Vragen?

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Informeer dan bij je eigen P&O-/HRM-afdeling of kijk op de website van Werken In Friesland.