Aanmelden organisaties/bedrijven van start!

Wel eens gehoord van ‘De Week van de Uitwisseling’? In deze week zetten bedrijven en overheidsorganisaties in Friesland de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een zogenaamd kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, informatietechneut of brugwachter bent, ‘De Week van de Uitwisseling’ is voor iedereen!

Doorslaand succes!

In 2012 is dit initiatief van de stichting Werken in Friesland van start gegaan en was toen met bijna 400 deelnemers al een doorslaand succes. In 2018 hebben 50 organisaties zich ingeschreven en deden er ruim 750 medewerkers mee. De organisatie van ‘De Week van de Uitwisseling’ is in handen van Werken in Friesland.

Arbeidsmobiliteit, kennisdelen en samenwerken

In 2019 vindt ‘De Week van de Uitwisseling’ plaats van 17 t/m 21 juni. Het doel van dit project van Werken in Friesland is om de arbeidsmobiliteit, kennisdeling en samenwerking in Friesland te stimuleren. Een mooie gelegenheid om ook jouw bedrijf en medewerkers kennis te laten maken met dit geweldige project. Laat je medewerkers en jezelf inspireren door bijvoorbeeld een andere werkwijze in een ander bedrijf. Ook is het mogelijk om je netwerk te vergroten, kennis te delen, van elkaar te leren en andere functiemogelijkheden te onderzoeken. Het kan allemaal tijdens ‘De Week van de Uitwisseling.’ Deelname is vooral leuk en leerzaam.

Meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig. Je stelt je bedrijf open voor een gelijk aantal medewerkers dat vanuit jouw bedrijf elders een kijkje gaat nemen. Je kunt je organisatie tot en met 15 februari 2019 aanmelden via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK5zShVuLEAOrkttyb9LM0vAQA_Bbsa0nGgQYd07_Swsf83g/viewform. Tijdige aanmelding is van belang. Medewerkers kunnen vanaf  4 maart 2019 aangeven in welke organisatie zij willen meelopen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Projectleider Mobiliteit van Werken in Friesland: Regina Sleifer, e-mail regina.sleifer@werkeninfriesland.nl of telefonisch: 06 – 57 32 01 75.