Evaluatiebijeenkomst Week van de Uitwisseling 2019

Op dinsdag 2 juli vond de evaluatiebijeenkomst van de Week van de Uitwisseling 2019 plaats. De locatie van de evaluatiebijeenkomst was dit jaar in molen ‘De Eendracht’, gevestigd tussen de twee gebouwen van NHL en Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Om de Week van de Uitwisseling gezamenlijk af te sluiten, waren de contactpersonen van de deelnemende bedrijven uitgenodigd.

Ervaringen en verbeterpunten delen

Er was een mooie opkomst van 25 man en onder leiding van Angelino Ramautar (lid van de werkgroep WvdU 2019) werd de bijeenkomst geopend met het mooie nieuws dat er dit jaar een recordaantal deelnemers mee heeft gedaan, namelijk meer dan 1000! Na een korte presentatie was er tijd om de algemene indruk, ervaringen en verbeterpunten met elkaar te delen. Een aandachtspunt is dat het handig zou zijn dat de deelnemende bedrijven een lijst krijgen met de namen en e-mail adressen van de contactpersonen van de andere deelnemende bedrijven. Verder kan er gezegd worden dat de week door de deelnemende bedrijven als positief is ervaren. De bedrijven die dit jaar voor het eerst hebben meegedaan hebben aangegeven volgend jaar zeker weer mee te doen!

Help jij ons met de organisatie van de Week van de Uitwisseling 2020?

De Week van de Uitwisseling 2019 was wederom een groot succes! Er deden dit jaar meer dan 1000 deelnemers mee; een recordaantal! De voorbereidingen voor de editie van 2020 gaan binnenkort alweer van start. Lijkt het je leuk om ons te helpen om van de volgende editie een nog groter succes te maken? Neem dan contact op met Regina Sleifer via 06 – 57-32 01 75 of regina.sleifer@werkeninfriesland.nl.