Informatiebijeenkomst Week van de Uitwisseling druk bezocht

Op donderdagmorgen 23 januari 2020 kwamen (veelal) HRM-medewerkers van diverse organisaties/bedrijven naar het Friesland College voor meer informatie over de week van de Uitwisseling 2020 (van 8 tot en met 12 juni).

Werkgeluk

Het thema van deze ochtend was Werkgeluk, waar drie inspirerende sprekers op aanhaakten. Sandra van Galen (directeur Fers) legde tijdens haar presentatie uit hoe zij  tijdens haar loopbaan dicht bij haar zelf bleef, en daar veel energie uit kreeg. David Assink (firmant Het Zuiderlicht) gaf weer hoe belangrijk werkgeluk is bij medewerkers, en hoe je als HRM medewerker daaraan kon bijdragen. Tenslotte vertelde Nieskje Feenstra-Terpstra dat zij werk had gevonden bij de gemeente Achtkarspelen en wat dit werk haar bracht.

Informatie uitwisselen

Nadien kregen de aanwezigen informatie over de Week van de Uitwisseling en konden zij vragen stellen. Aan het einde van de ochtend was er gelegenheid tot netwerken, waar veel gebruik van werd gemaakt. We konden terugzien op de mooie ochtend, met dank aan de gastvrijheid van het Friesland College en haar studenten voor de – speciaal voor ons gemaakte- catering!

Meedoen?

Uw organisatie aanmelden kan nog tot en met 14 februari! Kijk voor meer informatie op: https://www.werkeninfriesland.nl/week-van-de-uitwisseling/meld-je-organisatie-nu-aan/.