8 maart start de inschrijving voor de Week van de Uitwisseling!

In de week van 31 mei tot en met 4 juni 2021 organiseren we, in samenwerking met Noorderlink, de Week van de Uitwisseling. Doet jouw bedrijf/organisatie dit jaar ook (weer) mee aan de Week van de Uitwisseling? Dan mag jij als medewerker een kijkje nemen in andere organisaties!

Voor wie?

Iedereen mag meedoen met de Week van de Uitwisseling. Het maakt niets uit welke functie je hebt; of je nu brugwachter, secretaresse of beleidsmedewerker bent. Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden andere bedrijven zich bezig, en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met je eigen organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn. Deelnemers zijn dit jaar bedrijven/organisaties uit de drie noordelijke provincies; Friesland, Groningen en een deel van Drenthe.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf maandag 8 maart (7.00 uur) tot en met zondag 25 april 2021 via https://deweekvandeuitwisseling.nl/. Wacht niet te lang; het aantal plaatsen is bij sommige bedrijven/organisaties beperkt. En: vol is vol!

Hoe verder?

Na aanmelding krijg je eind april/begin mei bericht van de organisatie of bedrijf waarvoor je je hebt aangemeld. Zij informeren je over de invulling van het programma.

Vragen?

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Informeer dan bij je eigen P&O-/HRM-afdeling of kijk voor informatie op deze website.