WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Korte impressie inspiratiebijeenkomst 17 januari

Met dit uitzicht (!) en onder het genot van een prima verzorgde lunch, mochten we zo’n 20 gasten verwelkomen voor de informatie-/inspiratiebijeenkomst over de Week van de Uitwisseling 2024.

Wat hebben we gedaan?

Het projectteam verzorgde een presentatie (hieronder als bijlage) met algemene informatie, wist-u-datjes en tips voor het in elkaar zetten van een aansprekend programma. Myra van den Hoed (gemeente Súdwest-Fryslân) en Joep Groenewolt (P.I. Ter Apel) vertelden enthousiast en inspirerend over hoe hun Uitwisselingsdagen er vorig jaar uitzagen. Daarna gingen de aanwezigen in kleine groepjes uiteen om te brainstormen over de mogelijke invulling van een Uitwisselingsdag. Een zeer geslaagde bijeenkomst!

Kon je er niet bij zijn?

Was je verhinderd op 17 januari, maar ben je nieuwsgierig naar wat er is besproken? Bekijk dan onderstaande presentatie of lees het verslag even door.

Vragen?

Heb je vragen over deelname aan de Week van de Uitwisseling? Of kun je nog wel wat tips gebruiken voor jouw (dag)programma? Stuur dan een e-mail naar wvdu@werkeninfriesland.nl. Wij helpen je graag verder!

Bijlagen