Meld je nu aan voor de Week van de Uitwisseling 2019!

Doet jouw organisatie mee aan de Week van de Uitwisseling? Dan mag jij als medewerker een dag(deel) een kijkje nemen in een andere organisatie in de week van 17 tot en met 21 juni! Je kunt je aanmelden tot en met 12 april via https://deweekvandeuitwisseling.nl/aanmelden/.

Voor wie?

De Week van de Uitwisseling is voor iedereen; of je nu brugwachter, secretaresse of beleidsambtenaar bent. Meedoen mag in je huidige functie, maar je kunt er ook voor kiezen om iets totaal anders te doen.

Waarom meedoen?

Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden ze zich daar bezig? Hoe pakken ze dat aan? Wat zijn overeenkomsten en wat zijn verschillen met je eigen organisatie? Kom ik in mijn huidige functie nog wel helemaal tot mijn recht of zijn er misschien andere mogelijkheden? Kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn.

Record aantal plekken beschikbaar!

De Week van de Uitwisseling is een initiatief van Werken in Friesland. Er doen dit jaar maar liefst rond de 60 organisaties mee in Noord-Nederland en er is plek voor zo’n 1200 medewerkers!!

Aanmelden

Aanmelden kan van 4 maart tot en met 12 april via https://deweekvandeuitwisseling.nl/aanmelden/ Wacht niet te lang, want vol is vol!

Hoe verder?

In april stemmen we vraag en aanbod op elkaar af en in mei/juni krijg je van de organisatie waar je naartoe gaat, te horen hoe de uitwisseling verder verloopt.

Vragen?

Heb je nog vragen? Informeer dan bij je P&O-/HR-afdeling of neem contact op met Doranne Janssen (projectleider Week van de Uitwisseling 2019), telefoon: 06 – 242 509 14 of e-mail: wif.doranne.janssen@gmail.com. Meer informatie over de Week van de Uitwisseling is ook terug te vinden op www.werkeninfriesland.nl/weekvandeuitwisseling .