Presenteer jouw bedrijf tijdens de Week van de Uitwisseling!

Tijdens de Week van de Uitwisseling zetten bedrijven en (overheids)organisaties in Noord-Nederland de deuren voor elkaar open om bekendheid te krijgen bij en/of kennis te maken met andere bedrijven/organisaties in Friesland, Groningen en het noorden van Drenthe. Werken in Friesland organiseert dit jaarlijkse evenement al sinds 2012. Noorderlink sloot zich in 2019 aan bij het project.

Waarom meedoen?

Door mee te doen aan de Week van de Uitwisseling gun je de medewerkers van de aangemelde organisaties een kijkje in een andere (jouw) keuken en tegelijkertijd gun jij jouw medewerkers hetzelfde. “Wat levert het me op?”, vraagt je je misschien af… Nou, wat te denken van inspiratie? Of naamsbekendheid bij werkend Friesland? Of misschien vind je de perfecte kandidaat voor een openstaande vacature of misschien ontstaan er mooie samenwerkingsverbanden of….? Je begrijpt het; niet meedoen is sowieso een gemiste kans!

Editie 2020

Voor de editie van 2020 meldden meer dan 90 organisaties/bedrijven uit Noord-Nederland zich aan en schreven ruim 900 medewerkers zich in voor een Uitwisseldag. Helaas moesten we vanwege Corona besluiten om de Week van de Uitwisseling te annuleren.

Wat gaan we doen in 2021?

De Week van de Uitwisseling is van 31 mei tot en met 4 juni 2021. Dan maken we er met elkaar weer een schitterende week van! Vanzelfsprekend willen we ons evenement niet weer hoeven annuleren. Daarom kijken we voor de editie in 2021 ook alvast naar andere opties zoals een digitaal bezoek, online streaming of webinar. Of minder deelnemers en persoonlijker. Mogelijkheden genoeg!

Inschrijving geopend!

Je kunt je tot 22 februari 2021 aanmelden. In januari organiseren we een informatiebijeenkomst voor de bedrijven/organisaties. Zodra we weten hoe we dit gaan vormgeven, krijg je hierover meer informatie.

Flyer

Bekijk voor meer informatie ook onze flyer.