Uitnodiging (digitale) informatiebijeenkomst Week van de Uitwisseling 2021

We nodigen je graag uit voor de digitale informatiebijeenkomst op donderdag 28 januari 2021 van 10.00 tot 11.30 uur (live-uitzending bij Noorderlink in Groningen). We geven je dan (meer) informatie over wat de Week van de Uitwisseling precies inhoudt. En verder geven we je tips over hoe je de Week van de Uitwisseling 2021 kunt organiseren.  

Thema bijeenkomst

Digiquette is het thema van de informatiebijeenkomst. Hoe presenteer je je als je online vergadert? Hoe krijg je digitale verbinding en hoe houd je het een hele dag vol? We hebben inspirerende inspirerende sprekers gevonden die vertellen over hoe je het beste uit jezelf en je medewerkers haalt en hoe je jezelf digitaal presenteert (Klaske, Margriet en Nathalie) en wat was de reden en wat brengt het mij om deel te nemen aan de projectgroep Week van de Uitwisseling 2021 (Dennis). Zo zorgen we met elkaar voor een inspirerende start van 2021. Lees het programma en wat de sprekers inspireert in de flyer over de Week van de Uitwisseling 2021. Ben je ook aanwezig?

Opgeven vóór 25 januari

Nieuwsgierig naar informatie over de Week van de Uitwisseling en wat dit voor jouw bedrijf/organisatie kan betekenen? Geef je dan vóór 25 januari 2021 op via het aanmeldformulier. Na aanmelding krijg je per e-mail een bevestiging. Tot ziens op 28 januari 2021!

Vragen?

Heb je vragen, die kun je stellen aan projectleider Grietje Huizing via grietje.huizing@werkeninfriesland.nl of 06-5434 0374.

Je bedrijf/organisatie aanmelden voor de Week van de Uitwisseling?

Aanmelden voor de Week van de Uitwisseling kan via www.werkeninfriesland.nl/week-van-de-uitwisseling.