Vanaf 7 maart aanmelden voor de Week van de Uitwisseling 2023

In de week van 5 tot en met 9 juni 2023 organiseren we samen met Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord opnieuw de Week van de Uitwisseling. Doet jouw werkgever dit jaar ook (weer) mee aan de Week van de Uitwisseling? Dan mag jij als medewerker een kijkje nemen in een andere deelnemende organisatie! De inschrijving gaat dinsdag 7 maart 2023 van start (zet het vast in je agenda). Houd onze website en socials goed in de gaten!

Voor wie en waarom?

Iedereen mag meedoen met de Week van de Uitwisseling. Het maakt niets uit welke functie je hebt; of je nu brugwachter, secretaresse of beleidsmedewerker bent. Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden andere bedrijven zich bezig, en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met je eigen organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn. Deelnemers zijn ook dit jaar weer bedrijven/organisaties uit de drie noordelijke provincies; Friesland, Groningen en Drenthe.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf dinsdag 7 maart tot en met zondag 31 maart 2023 via deze website. Wacht niet te lang, want het aantal plekken is bij sommige bedrijven/organisaties beperkt. En… vol is vol! Let op; je mag je bij slechts één organisatie aanmelden. Maak je keuze dus weloverwogen!

Voorwaarden

Inschrijven is niet vrijblijvend. De deelnemende organisaties steken veel tijd en energie in het neerzetten van een boeiend programma. Lees daarom goed de voorwaarden door voordat je je aanmeldt.

Hoe verder?

Je krijgt in mei bericht van de organisatie of het bedrijf waarvoor jij je hebt aangemeld. Zij informeren je over de invulling van de dag/het dagdeel.

Vragen?

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan een kijkje op deze website van Werken In Friesland. Of stuur een e-mail naar wvdu@werkeninfriesland.nl.