WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Veel gestelde vragen en antwoorden over deelname organisaties

Mag onze organisatie/ons (commerciële) bedrijf ook meedoen?

Jazeker! De Week van de Uitwisseling is voor iedereen! De enige voorwaarde die we stellen, is dat jullie organisatie/bedrijf is gevestigd in Friesland, Groningen of Drenthe.

Zijn er kosten verbonden aan onze deelname?

Nee, deelname is gratis!

Zijn er regels/eisen m.b.t. deelname?

Nee, die zijn er niet.

Moet onze organisatie/ons bedrijf lid zijn van Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord om mee te mogen doen?

Nee, dat hoeft niet. Iedereen mag meedoen!

Wij hebben ons aangemeld voor de Week van de Uitwisseling, hoe kunnen wij wijzigingen doorgeven?

Na aanmelding krijg je van ons het wijzigingsformulier. Hierin stellen wij nog een aantal aanvullende vragen en kun jij je wijzigingen doorgeven (bij voorkeur vóór 16 februari). De laatste (kleine!) wijzigingen kunnen nog tot en met 28 februari worden doorgegeven via wvdu@werkeninfriesland.nl.

Waar moet het programma voor onze gasten aan voldoen?

Jullie organisatie/bedrijf is zelf verantwoordelijk voor de invulling van de Uitwisselingsdag. Dit mogen jullie dus naar eigen inzicht organiseren. Inspiratie nodig? Meld je dan aan voor de informatie- en inspiratiebijeenkomst op 17 januari 2024. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Hoe ziet de planning eruit?

Bekijk hiervoor het bericht “Belangrijke data op een rijtje”.

Komt er promotiemateriaal beschikbaar?

Ja. Het promotiemateriaal wordt in februari gemaild naar de bij ons bekende contactpersonen van de aangemelde organisaties.

Ik heb een andere vraag. Bij wie moet ik zijn?

Vragen kunnen worden gemaild naar wvdu@werkeninfriesland.nl. Het projectteam neemt dan z.s.m. contact met je op.