Week van de Uitwisseling 2020 afgelast!

Wij konden even niet inschatten in hoeverre het Corona-virus de Week van de Uitwisseling 2020 zou raken. Maar het is een roerige en onzekere tijd. Een tijd waarin de gezondheid van mensen voorop staat. Daarom heeft de projectgroep besloten dit uitwisselingsprogramma af te lasten.

Nu al een succes!

Wij vinden het erg jammer, want zo’n 90 bedrijven/organisaties uit Friesland, Groningen en Drenthe hadden zich voor dit uitwisselingsprogramma aangemeld. Na 14 dagen stond de teller op 920 aangemelde medewerkers. Dus nu al een succes!

Aangemelde personen ontvangen bericht

Alle aangemelde medewerkers krijgen van ons persoonlijk bericht. Heb je geen bericht ontvangen? Neem contact op met Werken in Friesland.

Doe je volgend jaar ook mee?

Kunnen we ook volgend jaar op je medewerking rekenen? En: maak ook collega’s van andere bedrijven/ of je netwerk enthousiast over de Week van de Uitwisseling. Wellicht kunnen we dan nog meer bedrijven (en hun medewerkers) verwelkomen!

Vragen?

Heb je nog vragen over de Week van de Uitwisseling? Neem dan contact op met Werken in Friesland. We zien je graag terug in 2021! Heb en houd ondertussen zorg voor elkaar en blijf omkijken naar de mensen om je heen!

Relevant bericht

Coronavirus en de Week van de Uitwisseling 2020