Week van de Uitwisseling 2021 gaat door!

Wij hebben goed nieuws: de Week van de Uitwisseling 2021 gaat door! Hoe deze week er precies uit zal zien, dat weten we nog niet. Eén ding is zeker: het wordt anders dan voorgaande jaren. Het is een roerige en onzekere tijd. Om corona niet weer roet in het eten te laten gooien steken we zowel digitaal als fysiek in. De Week van de Uitwisseling is van 31 mei tot en met 4 juni.

Doet jouw organisatie of bedrijf volgend jaar ook mee?

Kunnen we ook volgend jaar op jullie medewerking rekenen? Omdat we niet weten hoe de situatie rond de corona er dan uitziet, adviseren we alvast na te denken over de mogelijkheden. Iets minder deelnemers? Meer diepgang? Persoonlijker? Of misschien een digitaal bezoek, online streaming of een webinar? Mogelijkheden genoeg! In januari 2021 organiseren we weer een informatiebijeenkomst. Ook dan zullen we bij de mogelijkheden stil staan en tips en trucs geven.

Aangemelde en nieuwe bedrijven

De projectgroep is inmiddels met de organisatie gestart. Binnenkort worden de in 2020 aangemelde bedrijven/organisaties uit Friesland, Groningen en Drenthe en nieuwe potentiële bedrijven weer benaderd. We willen een groot en divers aanbod doen, zodat jullie medewerkers bij zoveel mogelijk verschillende branches een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Week van de Uitwisseling? Neem dan contact op met Werken in Friesland via grietje.huizing@werkeninfriesland.nl.

We zien je graag terug in 2021! Heb en houd ondertussen zorg voor elkaar en blijf omkijken naar de mensen om je heen!

Relevant bericht