WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Week van de Uitwisseling; wat is het?

Wel eens gehoord van ‘De Week van de Uitwisseling’? In deze week zetten (overheids)organisaties en (commerciële) bedrijven in Noord-Nederland de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een zogenaamd kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, buitendienstmedewerker, informatietechneut of brugwachter bent, ‘De Week van de Uitwisseling’ is voor iedereen!

Voor bedrijven/organisaties

Door mee te doen aan de Week van de Uitwisseling gun je de medewerkers van de aangemelde organisaties een kijkje in een andere (jouw) keuken en tegelijkertijd gun je jouw medewerkers hetzelfde. “Wat levert dat mij op?”, vraag je je misschien af. Nou, wat te denken van inspiratie? Of naamsbekendheid bij werkend Friesland? Of misschien vind je de perfecte kandidaat voor een openstaande vacature of misschien ontstaan er mooie samenwerkingsverbanden of….? Je begrijpt het; niet meedoen is sowieso een gemiste kans!

Voor medewerkers

Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden ze zich daar bezig? Hoe pakken ze dat aan? Wat zijn overeenkomsten en wat zijn verschillen met je eigen organisatie? Kom ik in mijn huidige functie nog wel helemaal tot mijn recht of zijn er misschien andere mogelijkheden? Kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn.

Meer informatie

Je vindt de antwoorden op veel gestelde vragen op deze website. Meer weten over de Week van de Uitwisseling? Stuur dan een mail naar wvdu@werkeninfriesland.nl.