Win een opleidingscheque t.w.v. 300 euro!

Nog maar een paar weken te gaan en dan is het zover; de Week van de Uitwisseling 2019! Doe jij ook mee? Wij hopen dat je een leuke, leerzame en inspiratievolle dag hebt op de plek van jouw keuze!

Win een opleidingscheque t.w.v. 300 euro!

Wil jij kans maken op een opleidingscheque t.w.v. 300 euro? Maak dan van jouw ‘dag(en) van de uitwisseling’ een filmpje met je smartphone of een geschreven verslag met foto’s. De opleidingscheque is tot 1 juni 2020 te besteden bij Werken in Friesland of Noorderlink. Kijk voor het opleidingsaanbod op www.werkeninfriesland.nl/opleidingen of https://noorderlink.nl.

Meedoen?

Je kunt jouw bijdrage tot en met 12 juli mailen naar geesje.leemburg@werkeninfriesland.nl. Door het insturen van jouw filmpje/geschreven verslag met foto’s, ga je ermee akkoord dat Werken in Friesland ze gebruikt voor promotiedoeleinden op bijvoorbeeld de website, social media en nieuwsbrieven. Let er wel op dat je niet zonder toestemming je “mede-uitwisselaars” filmt of fotografeert.

Record aantal deelnemers!

De week van de Uitwisseling was vorig jaar met 750 deelnemers al een groot succes te noemen. Dit jaar gaan we daar echter ruimschoots overheen met meer dan 1.000 deelnemers! Jullie nemen een kijkje in de keuken bij zo’n 60 organisaties.

Met vriendelijke groet, Werkgroep Week van de Uitwisseling