WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

1000 euro subsidie voor een cursus/opleiding!

Op maandag 1 mei om 10.00 uur opent een nieuwe ronde van het STAP-budget! Met het STAP-budget kun je maximaal € 1.000,- subsidie aanvragen voor een cursus of opleiding. STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Hoe werkt het?

Je kunt het STAP-budget zelf aanvragen. Er zijn wel een aantal voorwaarden. Bijvoorbeeld dat je 18 jaar of ouder bent en dat je nog geen AOW ontvangt. Ook moet de training, cursus of opleiding die je wilt volgen in het STAP-scholingsregister staan. Je kunt het stappenplan gebruiken om te kijken of je het STAP-budget kunt aanvragen en hoe je dit moet doen.

Budget op?

Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode voor STAP-budget. Is het budget in deze periode op? Probeer het dan opnieuw in een volgende periode.

Meer weten?

Meer informatie is terug te vinden op de websites van Rijksoverheid en UWV.