WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Privacy statement

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Privacywet AVG stelt.

Stichting Werken in Friesland is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens als je:

  • de website www.werkeninfriesland.nl bezoekt
  • een Poolz-account aanmaakt via werkeninfriesland.nl
    • om vacature-alerts te ontvangen
    • voor het solliciteren op vacatures van organisaties die gebruik maken van Poolz.
    • Om te reageren op tijdelijke opdrachten via ons Dynamisch Aankoop Systeem (zzp-ers/werving- en selectiebureaus)
  • inschrijft voor opleidingen of evenementen
  • contact met ons opneemt via het contactformulier

Stichting Werken in Friesland is niet verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die door de aangesloten organisaties worden verwerkt ten behoeve van solliciteren, inhuur en mobiliteit. Als je solliciteert op een vacature of tijdelijke opdracht is de betreffende organisatie/werkgever verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens ten behoeve van die sollicitatie/bieding. Voor omgang met persoonsgegevens door de organisaties die zijn aangesloten bij Werken in Friesland verwijzen wij je door naar het privacybeleid van de betreffende verantwoordelijke.

Doelen

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Verzenden van vacature alert
    • E-mailadres
  • Correct functioneren en verbeteren websites en diensten en informatiebeveiliging.
    • Je activiteit op de website(s) en/of binnen onze applicaties
    • IP adres
    • Browserinstellingen
    • Apparaatinstellingen en eigenschappen
  • Opvolging van contact via de website
    • Voor- en achternaam
    • E-mailadres
  • Verwerking deelname opleidingen en evenementen
    • Je naam en contactgegevens
    • Deze gegevens worden aan de organisator van het evenement doorgegeven om aanwezigheid te melden en registreren.
  • Als jouw organisatie bij ons is aangesloten, zullen we persoonsgegevens verwerken om uitvoer aan de dienstverleningsovereenkomsten te geven.

Voor andere doeleinden worden je persoonsgegevens niet verwerkt, tenzij expliciet vermeld.

Cookies

Op werkeninfriesland.nl wordt gebruik gemaakt van cookies. We maken gebruik van zogenaamde functionele en analytische cookies.

  • Functionele cookies
    Hiermee bekijken we jouw computer- en browserinstellingen om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Zo wordt bijvoorbeeld aan de hand van jouw instellingen de website weergave aan de grootte van je beeldscherm aangepast.
  • Analytische cookies
    Voor het optimaliseren van de website verzamelen wij bezoekgegevens. Hiermee bekijken we bijvoorbeeld welke apparaten het meest gebruikt worden, via welke websites bezoekers hier terechtkomen en welke pagina’s het goed doen.

Voor analyse gebruiken we Google Analytics. Daarmee worden bezoekgegevens en jouw IP adres (geanonimiseerd) gedeeld met Google in de Verenigde Staten.

Om de veiligheid van jouw gegevens en jouw privacy te waarborgen hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten
  • Het laatste octet van het IP adres is geanonimiseerd
  • Gegevens delen is uitgezet
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Bewaartermijnen

Stichting Werken in Friesland bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doelen:

  • Vacature-alerts (en je mailadres) kun je zelf stopzetten (en verwijderen).
  • Beheren cv-gegevens en sollicitaties in Poolz account. Duur toegang tot deze gegevens door een werkgever/aanbieder is conform de bewaartermijn van de specifieke werkgever/aanbieder. De gegevens in je account worden bewaard tot je ze zelf verwijdert.
  • Binnen het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS), heb je als leverancier altijd toegang tot jouw eigen gegevens. Offertes kunnen worden teruggetrokken en persoonsgegevens verwijderd.
  • Cookies zijn maximaal een jaar actief en kun je altijd via browserinstellingen zelf verwijderen.
  • Logs voor informatiebeveiliging worden maximaal een half jaar bewaard.
  • Via de website verstuurde e-mails worden maximaal een jaar na afhandeling verwijderd.
  • Inschrijvingen voor evenementen worden één jaar na het evenement vernietigd.
  • Klant(contact)informatie wordt maximaal 7 jaar bewaard; dit in verband met de Archiefwet.

Nieuwsbrief

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden informeren over de nieuwste opleidingen, events en andere wetenswaardigheden. Je kunt je hier zelf voor inschrijven met jouw e-mailadres en eventueel voor- en achternaam. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand wordt niet aan derden verstrekt.

Jouw rechten

Je hebt het recht op verzoek tot inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens. Je kunt hiervoor een verzoek indienen via info@werkeninfriesland.nl. Wij beoordelen je verzoek en reageren binnen 4 weken.

Vragen?

Heb je andere vragen, verzoeken of opmerkingen ten aanzien van jouw persoonsgegevens of de beveiliging daarvan dan horen we dat ook graag. Als je van mening bent dat wij niet meewerken aan de uitvoering van je rechten, neem dan contact met ons op via info@werkeninfriesland.nl. Komen we er samen niet uit, dan heb je altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder, De Autoriteit Persoonsgegevens.