WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

21 juni | Zomersafari 2023 – A&O Fonds gemeenten

Op woensdag 21 juni van 9.15 tot 13.15 uur organiseert A&O Fonds gemeenten weer de Zomersafari. Gun jezelf een ochtend vol inspiratie, nieuwe inzichten en goede ideeën. Ontmoet collega’s van andere gemeenten en ga opgeladen weer aan de slag!

Voor wie?

De Zomersafari is speciaal voor medewerkers van gemeenten.

Programma

Het evenement staat in het teken van ‘Veranderkracht’, want plezier in je werk begint bij jezelf! Het belooft ook deze keer weer een boeiend en motiverend event te worden. Het programma wordt hybride aangeboden. Je bent van harte welkom op een mooie locatie in Brabant, maar je kunt ook online aanschuiven.

Meer informatie en aanmelden

Let op; om je aan te kunnen melden, heb je een eigen A&O-account nodig.