WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten van 16 tot en met 25 augustus. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92. Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 26 augustus weer in behandeling genomen.

6 juli | Webinar ‘Aanpak hoog verzuim bij gemeenten’

Het ziekteverzuim bij gemeenten is in 2022 historisch hoog gestegen naar 6,7 procent (2021: 5,8 procent). Wil jij meer weten over de aanpak van verzuim vanuit verschillende rollen en de cruciale factoren bij een succesvolle aanpak van verzuim? Meld je dan aan voor het webinar van A&O fonds Gemeenten op 6 juli en ga aan de slag met je cijfers.

Wanneer?

Donderdag 6 juli van 10.00 tot 11.00 uur (online).

Voor wie?

Ben jij een HR professional die aan de slag is met verzuim? Dan is dit webinar interessant voor jou! In mei zijn de (nieuwe) verzuimcijfers 2022 van de Personeelsmonitor gemeenten gepubliceerd. Hieruit blijkt dat het verzuim ook dit jaar weer is gestegen in de sector naar 6,7%. Een historisch hoog cijfer. Ook is er een mooi dashboard beschikbaar waar jij de cijfers van je eigen organisatie kunt vergelijken met andere gemeentegrootteklassen of je provincie.

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de cijfers uit de personeelsmonitor en hoe je die kunt gebruiken om aan de slag te gaan met het aanpakken van het verzuim in jouw organisatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Welke verzuimcijfers komen uit personeelsmonitor?
  • Wat voor benchmarks kun je maken met je eigen cijfers?
  • Wat zijn de succesfactoren van een succesvolle aanpak?

Je gaat met elkaar in gesprek over de cijfers van jouw organisatie en wat jullie aanpak is. Als laatste nemen we je kort mee wat A&O fonds Gemeenten verder te bieden heeft op het gebied van de aanpak van verzuim.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van het A&O fonds Gemeenten. Let op: je kunt je alleen aanmelden voor dit webinar als je een account hebt bij A&O fonds gemeenten.