WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Aan de slag met de Omgevingswet!

In Nederland hebben we veel regels over onze leefomgeving. Alle regels komen vanaf 1 januari 2024 samen in één nieuwe wet: de Omgevingswet. Eén wet, een nieuw Omgevingsloket en duidelijke procedures.

Ondersteuning voor alle partijen

Het programma Aan de slag met de Omgevingswet is een samenwerkingsverband van gemeenten (VNG), provincies (IPO), waterschappen (UvW) en het Rijk. Het programma ondersteunt overheden, maatschappelijke partners, bedrijven, initiatiefnemers en belanghebbenden om te kunnen werken met de wet.

Ben jij goed voorbereid?

Op de website Aan de slag met de Omgevingswet, vind je alle informatie om je goed voor te bereiden op de komst van de Omgevingswet. Je vindt er bijvoorbeeld diverse demo’s en webinars voor verschillende doelgroepen.

Online oefensessies, klikdemo’s en workshops

Er worden de komende maanden diverse online activiteiten georganiseerd.

Kijk voor alle activiteiten op de website Aan de slag met Omgevingswet.