WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Digitaal bijpraatmoment voor HR-medewerkers en -adviseurs

Woensdag 26 april was er sinds lange tijd weer een digitaal bijpraatmoment van Werken in Friesland. We hebben toen afgesproken dat we de bijpraatmomenten in ere houden. Iedereen die werkzaam is bij één van de bij Werken in Friesland aangesloten organisaties mag hieraan deelnemen. We delen vanuit het team achtergronden bij nieuwsberichten en beantwoorden vragen. En wat we ook zullen doen, is het bepalen van een onderwerp/thema per bijpraatmoment. Het eerstvolgende moment is op woensdag 24 mei van 09.00 tot 09.30 uur.

Waar gaan we het 24 mei over hebben?

Sinds november 2022 voeren we online campagne om nieuwe medewerkers aan te trekken naar de Friese overheid. Dat doen we met de campagne Groots Werk. Als je denkt “waar gaat dit over?”, kijk dan eens op ikwilgrootswerk.nl of zoek op LinkedIn naar Grootswerk en volg ons! Op 24 mei vertellen we jullie meer over hoe de campagne is opgezet, wat de ervaringen zijn en wat we het komend jaar nog van plan zijn. Zorg dat je erbij bent, want ook daar hebben we jullie bij nodig!

 

Link naar het bijpraatmoment