WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Donderdag 15 september | Online presentatie Leerwerkloket

Vraag je je af wat het Leerwerkloket voor jou als organisatie of voor je werknemers kan betekenen? Zij vertellen je er graag alles over in de Week van de Loopbaan tijdens de online presentatie (via Teams) op donderdag 15 september van 10.00 tot 10.45 uur. Er is dan ook gelegenheid om vragen te stellen.

Over het Leerwerkloket

Het Leerwerkloket is een (regionaal) samenwerkingsverband van ROC’s, gemeenten en UWV en helpen ondernemers en werkenden/werkzoekenden met kosteloos en onafhankelijk advies op gebied van scholing, loopbaan, financiële regelingen en nog veel meer wat arbeidsmarktgerelateerd is.

Aanmelden

Aanmelden kan bij het leerwerkloket via fryslan@leerwerkloket.nl (maximaal 15 deelnemers).