WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… Heidi Bunicich

Ik ben Heidi Bunicich en ben 52 jaar. Na vele omzwervingen ben ik twee jaar geleden samen met mijn nu 17-jarige dochter weer op Ameland komen wonen. 

Ik werk één dag per week voor Werken in Friesland en hou mij op dit moment bezig met een campagne die we gaan lanceren voor alle Friese overheden die zijn aangesloten bij WiF. Een hele mooie uitdaging, want ik heb zelf gemerkt dat werken bij een overheid veel leuker is dan het imago dat dat werk heeft! We werken bij Werken in Friesland met een heel prettig team samen om de Friese overheden te ondersteunen. Ik ben op woensdag- en vrijdagmorgen beschikbaar voor afspraken.

Ik ben bij Werken in Friesland gedetacheerd vanuit de gemeente Ameland. Daar werk ik als communicatieadviseur. Vanuit dat werk mag ik onder andere het gemeentebestuur adviseren en hou ik me bezig met de perswoordvoering. Ook speel ik vaak een rol bij het organiseren van bijeenkomsten voor bewoners of relaties en bij crisiscommunicatie.