WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… Myra van den Hoed

De eerste 10 jaar van Werken in Friesland heeft mooie resultaten opgeleverd. De basis is gelegd en bestaat uit een bestand van 30 organisaties, de leden. De medewerkers van deze leden kunnen onder andere gebruikmaken van een goed bezochte vacaturesite, een divers opleidingsprogramma, de jaarlijkse Week van de Uitwisseling en een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Aankopen via het DAS voldoen aan de eisen voor Europese aanbesteding.

Koersdocument

Het bestuur van Werken in Friesland heeft het afgelopen jaar een koersdocument opgesteld voor de komende jaren. Een van de pijlers uit dit koersdocument is dat leden van Werken in Friesland de toegevoegde waarde van het netwerk ervaren. En daar is nog winst te behalen! Er zit nog veel meer potentie in het netwerk. Die potentie verzilveren is nodig om ook de komende 10 jaar toegevoegde waarde te blijven leveren.

Waarom stap ik in bij Werken in Friesland?

Met het vertrek van Siska Stienstra als algemeen projectleider, heeft het bestuur zichzelf de vraag gesteld of het profiel van algemeen projectleider past bij de ambities uit het koersdocument. Tijdens het laatste kwartaal van 2021, is het mijn opdracht om samen met het team van WiF de ambities van het koersdocument voor 2022 te vertalen in een jaarplan en een bijbehorend actieplan. Daarbij hoort ook een schets van een passende organisatiestructuur voor Werken in Friesland voor de komende jaren.

Tot slot

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie Werken in Friesland door te ontwikkelen naar dé samenwerkingsorganisatie “van, voor en door” de aangesloten leden, waar verbinding, ontwikkeling, beweging en kennisdeling centraal staan op gezamenlijk geformuleerde vraagstukken.

Met vriendelijke groet,
Myra van den Hoed