WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Gewijzigde werkwijze opleidingen Werken in Friesland

Ons opleidingsaanbod lijkt niet goed aan te sluiten op jouw vraag. Er zijn regelmatig onvoldoende aanmeldingen, waardoor we de trainingen soms meerdere keren moeten verplaatsen. Dit is vanzelfsprekend geen wenselijke situatie. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Waar heb jíj behoefte aan?

We hebben inmiddels de opleidingscoördinatoren binnen jouw organisatie benaderd met de vraag aan welke trainingen/opleidingen behoefte is of welke verplicht moeten worden gevolgd, zoals bijvoorbeeld de VTH-trainingen. Met hun input gaan we vanzelfsprekend aan de slag. Maar we horen ook graag van jou als medewerker waar je behoefte aan hebt.

We horen graag van je!

Heb je een opleidingsvraag? Of heb je suggesties? Laat het ons weten via opleidingen@werkeninfriesland.nl. Dan kijken wij naar de mogelijkheden!