WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Informatiebijeenkomst Week van de Uitwisseling 2020

Graag nodigen we je uit voor de informatiebijeenkomst op 23 januari 2020. We geven dan een toelichting op de Week van de Uitwisseling. Daarnaast kun je alvast kennismaken met andere deelnemende en geïnteresseerde bedrijven/organisaties. Verder hebben we drie inspirerende sprekers uitgenodigd over maatschappelijk ondernemen, de regie over je eigen loopbaan of hun eigen verhaal. Zo zorgen we met elkaar voor een inspirerende start van 2020. Na de bijeenkomst kun je nog beslissen over deelname, wij hebben er zin in!

Waar en wanneer?

Het Friesland College opent geheel belangeloos haar deuren voor deze morgen, en studenten ondersteunen ons bij de organisatie van die morgen. We ontvangen je graag op 23 januari 2020 – gebouw Triangel – Julianalaan 97, 8931 AH Leeuwarden. Wil je een of meerdere introducé(s) meenemen? Ook zij zijn van harte welkom.

Programma

09:00 uur – Inloop
09:30 uur – Start en welkom
09:40 uur – Sandra van Gaalen
10:00 uur – David Assink
10:20 uur – Nieskje Feenstra
10:40 uur – Informatie Week van de Uitwisseling
11:00 uur – Netwerken

Aanmelden

Ben je benieuwd naar wat de Week van de Uitwisseling voor jouw bedrijf/organisatie kan betekenen? Meld je dan aan vóór 16 januari 2020 via grietje.huizing@werkeninfriesland.nl.

Sprekers

Sandra van Gaalen

Sandra van Gaalen is directeur van Fers en typeert zichzelf als een sociaal ondernemer met als motto “met ziel en zakelijkheid”. Thema’s die haar aan het hart liggen zijn: onderwijs/arbeidsmarkt/ zorg, MVO, sociaal-economisch beleid en Inclusieve Samenleving.

David Assink

David Assink is firmant en organisatieadviseur bij Het Zuiderlicht. Hij weet als geen ander snel tot de essentie van het probleem te komen door het stellen van prikkelende vragen. Daarnaast heeft hij een hele frisse en eigentijdse visie op zelforganisatie. Een thema wat prachtig aansluit op uitwisseling van inspiratie, ervaringen en kennis.

Nieskje Feenstra- Terpstra

Nieskje Feenstra- Terpstra heeft in 2019 deelgenomen aan de Week van de Uitwisseling. Tijdens haar bezoek aan de gemeente Achtkarspelen viel zij op door haar enthousiasme. Inmiddels werkt zij als medewerker Servicedesk bij deze Friese gemeente.