WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

InterCoach; expertisecentrum voor collegacoaching binnen de overheid

InterCoach is het expertisecentrum voor collega-coaching binnen de overheid. Onze coaches werken bij gemeenten, rijksoverheid, provincie of waterschappen. In het Noorden zijn ongeveer 25 collega-coaches actief. Onze coaches delen de passie om anderen de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Als je rondloopt met werkgerelateerde vragen, kun je terecht bij de collega-coaches van InterCoach.

Opleidingen/programma’s

InterCoach biedt een aantal opleidingen aan waarin coaching of coachende technieken centraal staan. Let op: De eerste 5 coachingstrajecten worden met korting aangeboden. Wees er dus snel bij! Bij voldoende deelname, kan de opleiding ook in het noorden worden georganiseerd.

Individuele coachtrajecten

Op zoek naar een coach die werkzaam is in de publieke sector? We spreken van coaching als een professionele coach een reeks gesprekken met je voert. Normaal gesproken gaat het om 6 tot 8 gesprekken van 1 uur tot 1,5 uur. Coaching richt zich op het vergroten van zelfinzicht, en de manier waarop je dat kunt gebruiken om het werk beter en effectiever uit te voeren. Bij coaching gaat het om resultaat. Aan het begin van een traject maak je met de coach duidelijke afspraken. Die afspraken worden vastgelegd in een contract. Wat zijn de vragen waaraan je wilt werken? Waar wil je staan aan het eind van het traject, na gemiddeld een halfjaar?

Aanbod: intakegesprek door InterCoach, 6 tot 8 gesprekken met collega-coach. Tarief: €1.250.

Interesse/meer info

Wil je een coachopleiding volgen, coachingsvaardigheden leren of wil je meer informatie over onze diensten? Kijk dan op www.intercoach.org. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Siska Stienstra (projectleider Werken in Friesland), telefoon 06 –  511 206 24 of e-mail siska.stienstra@werkeninfriesland.nl.