GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Let op: Werken in Friesland gesloten tijdens de bouwvak!

Dit jaar voor het eerst, zijn het team en bestuur van Werken in Friesland afwezig en niet bereikbaar tijdens de bouwvakvakantie (van 30 juli t/m 21 augustus).

Waarom?

We werken met een klein team en we zijn momenteel onderbezet omdat nog niet alle vacatures zijn ingevuld. We kiezen er daarom liever voor om een korte periode afwezig te zijn, dan wel aanwezig te zijn en geen antwoorden op jullie vragen paraat te hebben. Daarnaast is de bouwvak (meestal) een rustige periode.

Wat merk jij ervan?

  • Telefoontjes en mails worden niet beantwoord.
  • Vacatures worden niet op social media geplaatst.
  • Belangrijk: Leveranciers worden tijdens deze periode niet toegelaten tot nieuwe categorieën (DAS-Systeem).

Uiteraard kun je als aangesloten organisatie wel gewoon je vacatures, stages en opdrachten plaatsen.

Technische ondersteuning

Heb je vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.